Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

php <-> html
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mirlila

Data înscrierii: 06/Sep/2005

Trimis: Sâm Ian 13, 2007 4:57 pm    Titlul subiectului: php <-> html  

Am un site bine indexat de google, cu pagini html. Intre timp, am creat versiunea paginilor cu baze de date, avand acum paginile corespunzatoare si in format php. Intentia mea este sa renunt la formatul html insa nu sunt sigur ca paginile in format php-.similare ca si continut - vor fi indexate pe aceleasi pozitii sau apropiate de mai vechile pagini html.
Transant: sa rad html-urile si sa inlocuiesc cu php? Am sanse sa obtin ranking similar in Google?
Thank you!
Sus  
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Sâm Ian 13, 2007 5:06 pm    Titlul subiectului:  

1. Folosesti Force Type in .htaccess si pui .html sa-l considere .php serverul. Astfel pastrezi toate fisierele, dar poti folosi php in ele.

2. Folosesti mod_rewrite

3. Folosesti varianta 1, cu .html-urile ca redirectul catre o structura cu mod_rewite sau forceType (cu ambele poti avea url-uri "frumoase"), cu redirect Moved permanently. Astfel motoarele de cautare vor 'sti' noua locatie la pagina. Le lasi acolo asa cateva luni pentru ca vizitatorii sa se obisnuiasca cu noile linkuri. Eventuali la redirect pui si ?redirected=true sau $_SESION['redirected'] = true si afisezi deasupra paginii un text de genul "adresele au fost modificate.. schimbati bookmarkurile bla bla bla.."

Mai sunt si altele, dar acestea sunt cele mai importate
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1