Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Foloseste cineva GIMP pentru crearea graficii site-urilor?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Ion

Data înscrierii: 23/Oct/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Joi Dec 01, 2005 9:08 pm    Titlul subiectului: Foloseste cineva GIMP pentru crearea graficii site-urilor?  

Salve tuturor! Am umblat ceva prin tari straine si acolo vorbesc tot mai mult de programe open source, ex: Linux este folosit din ce in ce mai mult; spun ca este gratuit si ca economisesc bani (oameni care au un salariu de peste 1000 eu - noi ce sa mai zicem in Romania?) :cry: Mi-am instalat GIMP 2.0 si vreau sa il folosesc la crearea graficii ptr. site-uri - totusi licenta Photoshop costa peste 1000 Eu si nu stiu cati dintre noi o pot cumpara... 8O
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Dec 01, 2005 9:13 pm    Titlul subiectului:  

fi roman, cauta crackul pt photoshop
Sus  
Ion

Trimis: Joi Dec 01, 2005 9:18 pm    Titlul subiectului:  

Pai daca eu iau bani pe site-uri si tai facturi ... e corect? Si mai ales... nu e periculos?
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Joi Dec 01, 2005 9:21 pm    Titlul subiectului:  

E ok! Daca te descurci cu Adobe te vei descurca si cu Gimp, din pacate eu nu m-am obisnuit cu el pt. ca eu lucrez numai cu Fireworks care e mult mai usor de folosit (Adobe e prea mult pt. mine).

Mai poti incerca pentru lucru vectorial (lucreaza nativ cu SVG-uri) Inkscape, Sodiposi si Open Office Draw iar pt. modelare 3D Blender. (pt. Fireworks nu am gasit alternativa)
Sus  
Ion

Trimis: Joi Dec 01, 2005 9:31 pm    Titlul subiectului:  

Poate e o intrebare nu tocmai la locul ei - toate firmele de web-design din Romania folosesc soft cu licenta? Cam care credeti ca e procentul? Imi dau seama ca e destul de greu (daca nu chiar imposibil) sa cumperi toate licentele cand pe un site nu poti lua decat 300-400 lei...
Sus  
i0nutzb

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Joi Dec 01, 2005 10:26 pm    Titlul subiectului:  

depinde de site-uri.. nu iei pe un site 3-400 RON. poate doar dacă nu ești și tu un fel de kleampa :twisted: dar dacă ai spus că dai și factură, poate că ar trebui totuși să-ti revizuiești prețurile.. :roll:
eu de ex mă descurc în ps, dar în gimp parcă sunt legat la ochi 8O mi se pare foarte peste mână :cry:
Sus  
aolex

Data înscrierii: 17/Dec/2004

Trimis: Joi Dec 01, 2005 11:07 pm    Titlul subiectului:  

nu mi-am batut capul prea mult cu gimp insa nu e nici pe departe photoshop ! cat despre 300 lei site-ul , las-o balta . 2500 ai o oferta serioasa , cu SEO cu tot !
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Dec 01, 2005 11:45 pm    Titlul subiectului:  

linux , calculator puternic , wine , photoshop 7.0.1 trial edition ...

instalezi photoshop , il folosesti 30 zile ... uninstall photoshop si delete wine

recompile wine , instalezi photoshop , il folosesti 30 zile ...

saaaaau ...

instalezi windows , faci un ghost cu norton ghost sau alta unealta de genul asta , instalezi photoshop , folosesti 30 zile , expira , aplici imaginea ghost , mai instalezi odata ...

:P

hai ca odata pe luna nu e greu , si totul e legal nu ? :roll:
Sus  
aolex

Trimis: Joi Dec 01, 2005 11:52 pm    Titlul subiectului:  

daca ai licenta pe northon ghost , da :D
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Dec 02, 2005 12:37 am    Titlul subiectului:  

am zis "sau alte unelte asemanatoare"

=> cauti ceva open source dom'ne :P

(eu am licenta pt ghost(l-am primit cu placa de baza))
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Vin Dec 02, 2005 12:56 am    Titlul subiectului:  

[offtopic]
pirahna, mai bine la 30 de zile reinstalezi windowsu' ca s-asa se face varza ;)
[/offtopic]
Sus  
strategy

Data înscrierii: 19/Noi/2004
Locație: Oradea

Trimis: Vin Dec 02, 2005 7:06 am    Titlul subiectului:  

the hack .. ce ii asa de greu de folosit gimp-ul? .. in mare ii ca si photoshop .. aceasi idee .. doar un pic meniurile schimbate .. eh ce mofturi.. si fara bani de licente si mai pune si conditii :D
Sus  
aolex

Trimis: Vin Dec 02, 2005 8:13 am    Titlul subiectului:  

em@il , la tine se face windowsul varza in 30 de zile ? :lol:
Sus  
i0nutzb

Data înscrierii: 07/Iul/2004

Trimis: Vin Dec 02, 2005 9:29 am    Titlul subiectului:  

pirișor tată, toate programele trial sunt free for PERSONAL USE. adică, altfel spus, nu poți să faci bani cu ele... pentur asta există crk-uri :twisted: plus de asta, eu țin win câte un an.. (pe calc meu, am instalat OS de vreo 6 ori de când a apărut xp. am fost nevoit să-l instalez de vreo 3 ori din varii motive: hdd, hdd... )
Sus  
alexpop

Data înscrierii: 01/Aug/2006

Trimis: Mar Aug 01, 2006 11:40 pm    Titlul subiectului:  

probabil ca cei care folosesc de acum softuri free o sa aiba un pas inainte in momentul in care o sa se termine cu furaciunea. Personal, mi-e greu sa trec pe tehnologii free, asa ca astept sa fiu fortat.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2