Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Problema Photoshop
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dop90

Data înscrierii: 14/Aug/2006

Trimis: Vin Ian 12, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului: Problema Photoshop  

Tocmai am instalat Adobe Photoshop CS 1, si imi apare o eroare, inainte de a intra in program: "Could not initialize Photoshop failed to initialize CoolType". Asta e prima oara cand mi se intampla. Stiti cumva care e problema?
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Ian 12, 2007 12:09 pm    Titlul subiectului:  

eu nu stiu dar pot sa-ti zic ca...
http://www.google.com/search?q=photoshop+CoolType+error
...el stie... :)
Sus  
dop90

Data înscrierii: 14/Aug/2006

Trimis: Sâm Ian 13, 2007 10:40 am    Titlul subiectului:  

Am rezolvat. Am sters fisierul "Adobe" din Common Files
Sus  
coSticla

Data înscrierii: 07/Aug/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Ian 27, 2007 10:51 am    Titlul subiectului: virus...  

deabia am scapat de un virus numit fidcop despre care am auzit ca are ca efect si mesajul de eroare de care vorbesti tu. pe linga faptul ca am auzit asta pe forum.softpedia.com, am intilnit si eu mesajul acesta de eroare (si nu numai :( ) iti recomand un scan online cu bitdefender.ro -- just in case ;) exista si un tool remover pentru detectarea acestui virus si dezinfectarea fisierelor *.exe infectate. il gasesti tot pe forum.softpedia.com. e bine sa rulezi mai intai tool remover -ul si dupa sa dai un restart si sa faci un scan online de pe bitdefender.ro
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1