|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
floring
Data înscrierii: 04/Dec/2006
|
| Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:59 am Titlul subiectului: SEO Tips & Tricks |
|
|
M-am gandit sa deschid subiectul dupa ce am observat urmatorul lucru:
in ultimul timp au aparut multe artiole despre SEO in care se vorbea printre altele si despre importanta meta tag-ului Copyright. Ei bine, surpriza! Titlul din Dmoz e mai important decat copyright-ul!
Cum am observat acest lucru:
am doua situri: www.site1.000 (fara cine stie ce cu continut dar cu copyright = "sir de cautare") si www.site2.000 (in care "sir de cautare" nu apare decat la pagina contact)
pana saptamana trecuta, la cautarea "sir de cautare" pe prima pozitie google era www.site1.000 si www.site2.000 era pe pozitia 5 - 6. Dupa listarea in Dmoz a www.site2.000 cu titlul "sir de cautare", acesta ocupa prima pozitie in google si www.site1.000 pozitia 2.
Concluzia mea e ca nu prea poti invata SEO din articole/manuale/tutoriale ci din experienta.
P.S. Bineinteles ca si tag-ul Copyright are importanta lui... |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Vin Ian 12, 2007 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce ai observat tu este ca optimizare on page (textul de pe pagina, meta-urile, title-ul de la pagina...) cintareste mai putin decit cea off page (link-urile din exterior catre pagina respectiva) cind este vorba de rankingul in rezultatele la cautari pe motoarele de cautare.
poti tu sa ai "sir de cautare" xx% din totalul textului de pe pagina - este ca si cind "te-ai lauda singur".
in schimb daca ai link-uri dinspre alte pagini cu anchor text-ul "sir de cautare" catre pagina ta este ca si cind "te-ar lauda altii". pe ce crezi ca o sa puna google mai multa valoare, pe ce spui tu despre tine ca esti (pagina respectiva) sau pe ce spun altii despre tine. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|