Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Payment Gateways
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DotCommerce

Data înscrierii: 21/Ian/2005

Trimis: Vin Feb 18, 2005 6:03 pm    Titlul subiectului: Re: vanzare de software  

calind a scris: stie cineva cum poti sa vinzi software in afara si sa incasezi bani de la clienti din strainatate? e vreun procesator din afara care accepta firme din Ro?
thx
Daca niciuna din solutiile "domestice" nu te satisface ( as fi mirat dar ..your call ) incearca www.2checkout.com, www.element5.com , www.regnow.com , www.regsoft.com sau www.shareit.com.
Cred insa ca o solutie din Romania te-ar scuti de ceva batai de cap. Nu neaparat DotCommerce. Your business, your decisions :) Mult success oricum .
Sus  
DotCommerce

Trimis: Vin Feb 18, 2005 6:08 pm    Titlul subiectului:  

aurelian a scris: Eu unu nu am incredere sa cumpar de la voi atat timp cat siteurile pe care le prezentari au lacune destul de serioase.

E vorba de flori de lux si rom cadou aici.

Pe ambele siteuri se pot observa erori sql.

Ce incredere sa am eu?
Salut Aurelian,
Despre romcadou nu am informatii. Despre www.floridelux.ro stiu ca solutia de plata este fara probleme ( depistate pina acum- poate or exista dar nimeni nu le-a gasit). Erorile de SQL, PHP, imagini, prezentare nu sunt culpa payment gatewayului ci problemele proprietarilor magazinului virtual. Oricum am trimis o atentionare celor de la www.avantajnet.ro cu aceasta notificare si sper sa isi repare problemele.
Dar nu poti sa nu ai incredere intr-un sistem de plata online din cauza unei defectuoase baze de date ale unui client :) . Nu ma ascund sa rectific si sa imi imbunatatesc serviciile si aplicatiile noastre dar nu imi place sa fiu criticat ptr ceea ce nu intra sub incidentza mea. Daca tu vei crea un magazin bun noi vom implementa o metoda buna. Incearca-ne :)
Salutari
Sus  
aurelian

Data înscrierii: 01/Iun/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Feb 19, 2005 11:54 am    Titlul subiectului:  

Ok, sper ca erorile SQL sa dispara din shopul cu flori, si sper ca nu am deranjat pe nimeni daca am semnalat problema asta.

Probabil cu prima ocazie cand voi avea un client ce va dori un magazin on-line o sa ii explic ca se poate plati si in Romania cu cardul.
Sus  
DotCommerce

Trimis: Lun Feb 21, 2005 1:16 pm    Titlul subiectului:  

aurelian a scris: Ok, sper ca erorile SQL sa dispara din shopul cu flori, si sper ca nu am deranjat pe nimeni daca am semnalat problema asta.

Probabil cu prima ocazie cand voi avea un client ce va dori un magazin on-line o sa ii explic ca se poate plati si in Romania cu cardul.
Cu sigurantza nu este vorba de a deranja pe cineva. DOar de a ajuta magazinele sa isi imbunatateasca structurile si logistica. Care in unele cazuri nu este perfecta ( oare ce este ?). Feedbackurile sunt apreciate de toata lumea ca fiind pozitive.
Cu simpatie
Sus  
tovidiu

Data înscrierii: 10/Iun/2004
Locație: Tg. Mures

Trimis: Vin Mai 11, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului:  

Salut
Se pare ca se poate face cont pe paypal si din Romania.
Asta da veste buna.
Sus  
Magic

Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu

Trimis: Vin Mai 11, 2007 11:36 pm    Titlul subiectului:  

daca te uiti pe WWW.PHPROMANIA.NET ... o sa vezi ca avem si paypal ... :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2