Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

how to login.php / coding problem
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gridorian

Data înscrierii: 22/Aug/2006

Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:26 pm    Titlul subiectului: how to login.php / coding problem  

salve,

am si eu o mica problema pe care nu stiu sa o rezolv, si poate ca voi ati mai intalnit-o.

am un site. ii zice Bocancul Literar, dar nu asta e problema problema e ca modul in care am facut eu scriptul de login acum realy sucks, si m-am apucat sa il rescriu.

vreau sa ma folosesc de tot ceea ce inseamna phpbb cand vine vb de login session & stuff like that si iata ce am descoperit eu pana acum:

+++ codul de mai jos intretine sesiunea. nu face nici o redirectare, nimic. doar verifica daca esti logat. daca in loc de "./forum/" as pune o adresa web ar fi si mai super. teoretic nu ar trebui sa am probleme. & combinat cu partea a doua... it realy works.

Cod:

define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = './forum/';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);

//
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
//
// End session management
//

+++ partea a doua. consta in functia de incepere de sesiune. rezolvat partea cu setarea unui cookie pe intreg domeniul. it works. problema nu e aici.

Cod:

//
// Adds/updates a new session to the database for the given userid.
// Returns the new session ID on success.
//
function session_begin($user_id, $user_ip, $page_id, $auto_create = 0, $enable_autologin = 0, $admin = 0)
{
   global $db, $board_config;
   global $HTTP_COOKIE_VARS, $HTTP_GET_VARS, $SID;

$cookiename = $board_config['cookie_name'];
   $cookiepath = $board_config['cookie_path'];
   #$cookiedomain = $board_config['cookie_domain'];\
   #
   # modified by seit.ro
   #
   $cookiedomain = ".".$board_config['cookie_domain'];
   $cookiesecure = $board_config['cookie_secure'];

.............

}

+++ proglema se numeste login.php. orice redirectare as incerca sa adaug in loc de cele date default de ce se gaseste in phpbb, ma aduc inapoi in forum, si cu sesiunea neincarcata. daca nu fac redirectari, automat ma regasesc in forum & I'M REALY DOOMED ca nu e bine deloc.

so am nevoie sa modific in login.php ceva de genu, daca HTTP_REFERER nu contine cuvantul 'forum' sa ma redirecteze catre HTTP_REFERER, altfel... sa faca redirectarile defaul ale phpbb.

sper sa fi fost destul de clar. can anyone help me? I beg of thee...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1