Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Firma hosting serioasa ... cu adevarat ...
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
danbogdan

Data înscrierii: 10/Ian/2007

Trimis: Mie Ian 10, 2007 5:15 pm    Titlul subiectului: Firma hosting serioasa ... cu adevarat ...  

Puteti sa-mi recomandati o firma de hosting serioasa cu uptime real de 99.9 ?
ce parere aveti de inregistrare-domenii bineinteles .ro ... nu stiu daca sa mai raman la ei dar nici nu prea stiu pe unde sa ma mut (servere RO)
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Mie Ian 10, 2007 6:08 pm    Titlul subiectului:  

primul pe lista mea e dreamhost.com ;)
Sus  
danbogdan

Trimis: Mie Ian 10, 2007 6:12 pm    Titlul subiectului: re  

vorbeam de server in Romania
in afara sunt multe firme serioase dar din respect pt romanii care intra pe site am nevoie de un server in Ro
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Mie Ian 10, 2007 6:20 pm    Titlul subiectului:  

care respect ... ?
ce vrei sa respecti la romanii care intra pe site ... ? 8O

io zic sa te respecti pe tine/firma inainte de a respecta userii ;)
Sus  
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Mie Ian 10, 2007 7:12 pm    Titlul subiectului:  

Eu sunt multumit de cei de la organic.ro. Au avut si downtime, nimeni nu e perfect, dar a fost anuntat din timp sau rezolvat repede. Imi place si ca fac update-urile rapid cand apar vulnerabilitati sau patch-uri importante - o grija mai putin pentru mine.

Orice host sper sa gasesti unul cu care poti sa discuti si care nu incearca sa-si ascunda problemele.
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Mie Ian 10, 2007 8:09 pm    Titlul subiectului:  

De Organic am auzit numai de bine. Pe cei de la http://www.webfactor.ro/ ii cunosc personal si sunt profi!
Eu am mers pe mana http://www.edomenii.ro si, ca in orice relatie, au fost si bune si rele. In continuare le sunt client cu un cont de reseller si multe domenii gazduite.
Sus  
danbogdan

Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:43 pm    Titlul subiectului: re  

in momentul asta am un pachet de reseller de la inregistrare-domenii ro
si nu am DNS propriu :) :( culmea e ca atunci cand am inceput la ei aveam dar pe drum a disparut :) funny nu ?

as mai avea nevoie de un uptime de 100% pt 2 domenii credeti ca exista la noi ? .... am un client mai "pretentios" oare pe 2 servere ar merge ... am incercat ceva dar cred ca am avut ghinionul ca doua servere de 99.9 sa pice simultan .... inca nu sunt sigur ca tehnic e ok cu DNS-urile
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1