Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Server incarcat pe PHPROMANIA
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Mar Ian 09, 2007 11:01 pm    Titlul subiectului: Server incarcat pe PHPROMANIA  

In atentia administratorilor acestui forum

De ceva vreme se intampla ceva cu forumul asta .... de la spamurile care invadeaza forumul si care se inmultesc pe zi ce trece pana la momentele de downtime al forumului

Mi se pare mai mult deact inevrvant sa stau atat de mult sa mi se incarce o pagina ... si cateodata sa mai si dea timeout

Si cea mai enervanta chestie sa scrii un post mai lung si cand dai trimite ... sa dea time out ... si nu o data ca de ... mai incearca omul dar timp de 15-20 de minute ...

Eu cred ca daca lururile continua in acest mod nu veti pierde vizitatori care probabil vor continua sa vina ... din google de pe alte linkuri dar veti incepe sa pierdeti mebri care intradevar sustin forumul

Sper sa ma insel ....

LE : un alt exemplu ... este un post a lui mask numit indexare in forumul google ...
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=6132
dau click si ... "Nu există mesaje în acest subiect"
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1