Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cum e cu plata online ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
donkenzo

Data înscrierii: 05/Sep/2008

Trimis: Vin Sep 05, 2008 7:12 pm    Titlul subiectului: Cum e cu plata online ?  

Ce vreau:
Am facut un site si doresc sa introduc o optiune premium.
Cum gandesc ca functioneaza plata online :
Se completeaza un formular pt respectiva optiune premium ( locatia formularului nu o stiu , probabil pe site sau prin sms sau tot felul de variante voi le stiti mai bine eu acuma vreau sa le aflu ) banii sunt luati... dar cum ajunge raspunsul in baza mea de date ?!
vreau sa fac ceva de genul

if premium=1 where user = donkenzo {
codul pentru cont premiun } else { cod normal }

cum Respectivul site unde se face plata recunoaste utilizatorul site-ului meu si cum introduce valoarea 1 in baza mea de date la casuta premium ?
vreau sa aud multe adica toate posibilitatile :)
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Vin Sep 05, 2008 8:50 pm    Titlul subiectului:  

asta discuti cu gatewayul,iti dau ei toata documentatia

de ex. la paypal este o chestie numita IPN si pe baza aleia faci toata treaba.!
Sus  
antonioeram

Data înscrierii: 10/Sep/2008

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului: plati cu telefonul mobil pentru servicii premium  

salut

daca doresti sa adaugi plata pe site poti folosi foarte usor serviciul de plati cu telefonul mobil

MOBILPAY.ro
valori disponibile
3,4,5,6,7,8,9,10,15,20Euro (in retelele Vodafone, Orange si COSMOTE)
comision fix de 1.4Euro / tranzactie indiferent de valoare sau de volum

fara taxa deschidere cont
fara abonament lunar
fara taxa lunara de intretinere
fara ALTE COSTURI Ascunse

contul vi-l deschideti on-line, unde aveti la dispozitie toata documentatia necesara, exemple, contract samd.
puteti deschide oricate servicii doriti ,de orice valoare, la orice moment, fara nici un alt cost.

in acest moment MOBILPAY.ro este primul procesator de microplati din Romania cu peste 100 de servicii on-line inregistrate si tranzactii de peste 200.000Euro lunar

mai multe detalii si demo pe MOBILPAY.ro
va stau la dispozitie pentru intrebari la orice moment atat pentru comercial cat si pentru intrebari de implementare.

am creat MOBILPAY.ro ca si modalitate de plata pentru serviciile on-line stiind care sunt cerintele specifice. Printre partenerii care au ales acest serviciu : NEOGEN/NETBRIDGE/COMPUTERGAMES/GSP/
ne-am bucura sa deveniti partenerul nostru la un serviciu de succes!

multumesc

antonio eram
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:35 pm    Titlul subiectului:  

Mi se pare mie sau tu cam spam-ezi?
Sus  
antonioeram

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:37 pm    Titlul subiectului:  

am raspuns la o intrebare. nu stiu de ce ar fi considerat spam
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:41 pm    Titlul subiectului:  

lasa man ca prezinta oferta, e putin mai detaliata doar atat
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:43 pm    Titlul subiectului:  

antonioeram a scris: am raspuns la o intrebare. nu stiu de ce ar fi considerat spam

k fiind nou venit in forum, ar fi bine sa citesti regulile... iar pe data viitoare nu mai pune tot mesajul, ci pune link la primul tau mesaj ca sa se inteleaga ca e vb de o discutie asemanatoare...
Sus  
antonioeram

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:45 pm    Titlul subiectului:  

multumesc pentru sfat.
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 10, 2008 2:51 pm    Titlul subiectului: Re: Cum e cu plata online ?  

donkenzo a scris: Ce vreau:
Am facut un site si doresc sa introduc o optiune premium.
Cum gandesc ca functioneaza plata online :
Se completeaza un formular pt respectiva optiune premium ( locatia formularului nu o stiu , probabil pe site sau prin sms sau tot felul de variante voi le stiti mai bine eu acuma vreau sa le aflu ) banii sunt luati... dar cum ajunge raspunsul in baza mea de date ?!
vreau sa fac ceva de genul

if premium=1 where user = donkenzo {
codul pentru cont premiun } else { cod normal }

cum Respectivul site unde se face plata recunoaste utilizatorul site-ului meu si cum introduce valoarea 1 in baza mea de date la casuta premium ?
vreau sa aud multe adica toate posibilitatile :)

1. tu ai o pagina cu un form in care vizitatorul vede suma care o are de plata si da send
2. tu trimiti din acest form catre procesatorul de plati (pe site-ul lui) datele cerute de el (identificatorul vizitatorului, suma de plata etc, detaliile astea le aflii de la procesatorul de plati cu care faci cotractul) dupa care acolo la el pe site se face plata si apoi redirecteaza vizitatorul inapoi catre site-ul tau in una din 2 pagini specificate inainte
- prima pagina e cea in care vizitatorul e redirectat daca tranzactia a avut loc cu succes
- a doua pagina este cea in care vizitatorul e redirectat daca tranzactia nu a reusit si plata a fost anulata

Tu acum, in pagina in care se reintoarce vizitatorul (aia care confirma ca tranzactia a fost cu succes) tu vei primi niste date prin get pe care le iei si le bagi in bd sau faci ce vrei cu ele (date de tipul, id-ul vizitatorului, id-ul tranzactiei, valoarea etc)

[vizitator] -> [pagina ta] -> [site procesator plati]

-> [inapoi la site-ul tau] -> [pagina de confirmare]
-> [inapoi la site-ul tau] -> [pagina de anulare]
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1