|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nightm
Data înscrierii: 16/Dec/2003
Locație: Iasi
|
| Trimis: Sâm Ian 06, 2007 11:59 am Titlul subiectului: Nu vrea in google, desi e primul in yahoo si msn |
|
|
Imi cer scuze ca dau adresa dar poate cineva imi va spune daca e spam sau ceva gresit ca sa fie banat. E vorba de www.global-center.net
Este un site aparut cam de 3-4 luni. Imediat cum l-am pus pe net i-am si adaugat site-map in google webmasters tools. Acolo imi spune ca google viziteaza site-ul, ultima data facand-o la 24 decembrie 2006. Dar tot nu vrea sa apara in google si nu inteleg de ce.
Dupa o saptamana de cand a aparut in yahoo si msn a mers f bine fiind pe primele locuri la multe cuvinte cheie care aveau competitie si asta zic ca e bine.
Am verificat cu cateva tools de pe web si imi spune ca site-ul nu e banat, nu e in sandbox, dar google nu il poate indexa si asta nu pricep de ce !
Link-uri sper site nu are decat vreo doua. nu am mai avut timp sa ma tin de SEO, nu am pus nici description, nici keywors, nici title prea relevante si nu am pus nici robots.txt.
Avand in vedere ca yahoo si msn (desi nu le-am inscris in ele, am inscris doar in google) a indexat bine ma gandesc ca nu e spam sau ceva rau facut, dar nu inteleg ce are.
Ma poate ajuta cineva ? |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Sâm Ian 06, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
yahoo spune ca ai un singur link (neurotransmitter.net/...) spre siteul tau, msn spune ca ai tot unul singur de pe vrancea.com.ro. google probabil ca nu a gasit niciunul si crede ca site-ul tau nu are importanta ca sa-l mai indexeze.
obtine citeva linkuri spre site-ul tau si va fi indexat si de google. ai la dispozitie atitea cataloage (web directory), poti face schimb de linkuri...
si ca un sfat adauga si meta-urile urmatoare:
<META name="description" content="Descrierea paginii respective...">
<META name="keywords" content="cuvint1,cuvint2,cuvint3...">
<META name="robots" content="index,follow">
primul cel putin te va ajuta sa urci cit mai sus in rezulatatele la cautari pe motoarele de cautare... citeste despre ele si vezi ce face fiecare si cum trebuie sa fie
de asemenea codul ala javascript de la inceputul paginii pune-l intr-un fisier separat numefisier.js |
|
| Sus |
|
XDYNX
Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Sâm Ian 06, 2007 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ai un meta scris corect. |
|