Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Va place siteu asta?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Evo

Data înscrierii: 25/Ian/2007

Trimis: Joi Ian 25, 2007 10:00 pm    Titlul subiectului:  

muratura a scris: Sincer , mi se pare aiurea.

Ai tu unul mai bun ???

Zi-ne si noua sa vedem poate ne faci sa ni se para si noua aiurea...desi nu cred ca ai sanse sa iti faci un site mai bun ca acesta ...thxbye
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Joi Ian 25, 2007 10:07 pm    Titlul subiectului:  

Citat:
sau puteai sa dai repede copy paste si sa le arunci in primul sau mesaj.

Daca stau sa le editez mesajele asa devin sclavu forumului si n-o sa invete nimeni niciodata o regula ... treaba mea e sa ma asigur ca respecta regulile nu sa fac curatenie dupa ei.

pentru avocatii lu dannycs: ati venit si voi sa va agitati aici... ce treaba avem noi cu comunitatea voastra ? noua ni s-a dat un site la evaluare si l-am evaluat... nu vrei critica nu postezi situri la evaluare ... cititi regulile pentru evaluare

PS: Simon says: Topic closed
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2