| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
zack
Data înscrierii: 04/Oct/2006
|
| Trimis: Joi Ian 04, 2007 10:36 am Titlul subiectului: Va place siteu asta? |
|
|
http://fifamasters.z1.ro/
??
:) |
|
| Sus |
|
muratura
Data înscrierii: 27/Ian/2006
Locație: Suceava
|
| Trimis: Joi Ian 04, 2007 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sincer , mi se pare aiurea. |
|
| Sus |
|
zack
|
| Trimis: Vin Ian 05, 2007 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
foarte exact
ce ti se pare aiurea? |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Ian 05, 2007 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
ca design, e imprumutat,
ca programare, are mod_rewrite, ca nu ma prind ?
e prea mare, prea ghiorlanesc, sa zic asa...
fonturile sunt pentru chiori iar imaginile-s prea mari...
intotdeauna chestiile mari impresioneaza DOAR prin complexitate, ori la tine, nu are ce sa ma dea pe spate. Daca faci ceva micutz, o sa ma faci sa fiu atent la detalii ;)
bafta ! |
|
| Sus |
|
zack
|
| Trimis: Vin Ian 05, 2007 11:07 am Titlul subiectului: |
|
|
octavian a scris: ca design, e imprumutat
huh? |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Vin Ian 05, 2007 11:57 am Titlul subiectului: |
|
|
omule, ai facut tu grafica, oamenii aia care dau cu piciorul in minge, cupele, fontul, background-ul, stadionul... lista poate continua...
daca ai obraz pune (created by EA Sports) ... si nu mai zice ca ai facut asa ceva ;)
e vorba de design, in general... faptul ca le-ai aranjat in pagina nu-ti da drepturi de autor :) ... acolo unde ai facut modificari se vede de la doua poste... EXEMPLU concret :
http://fifamasters.z1.ro/index2.html
ai un dreptunghi cu colturi rotunjite, care au niste pixeli cat ceapa si arata ca un fierastrau... Sa nu-mi zici ca asa trebuia sa fie, ca nu te cred...
in fine, in cazul in care ai facut tu toata grafica, da-i un telefon lu` Bily Gates si zi-i ca esti mai shmecher ca el ;)
PS : am jucat si eu FIFA
edit // eu imi fac grafica cap-coada... asa cum iese si cum ma pricep, bun sau rau, frumos sau urat, e design-ul meu si nu mi-ar conveni sa dau de el pe o alta pagina ca ma apuca toti dracii... cam asa e si cu EA Sports... diferenta e ca ei sunt profesionisti si te pot da in judecata... ;) |
|
| Sus |
|
Tudy
Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania
|
| Trimis: Sâm Ian 06, 2007 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Stai ca de 3 min astept sa se incarce. Mai stau 30 sec si-l inchid. This is a very bad thing :wink: |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Sâm Ian 06, 2007 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mie-mi pare stilul lui kev de la clantemplates.com :) nu stau acum sa caut toate template-urile lui si sa le compar cu situl tau dar pentru mine e evident :D |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Sâm Ian 06, 2007 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
clantemplates.com e ceva profesional...
tu chiar compari capra cu varza :D
oamenii-aia chiar scot bani d-acolo...
omu` a imprumutat un pic din grafica jocului si din alte grafici [stiu multi d-astia]...
si imi zice mie ca rata-mpunge ! |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Joi Ian 25, 2007 3:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
DannyCS probabil te intrebi unde au disparut mesajele... raspunsul e:
Le-am sters eu ... daca ai de gand sa ne transmiti ceva fa-o intr-un singur mesaj nu in 4 mesaje consecutive.
Pentru oamenii carora le vin replicile mai greu s-a inventat butonul de edit... postezi prima replica ... dai edit si atasezi inca una si tot asa pana-ti termini glumele pe ziua aia. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Joi Ian 25, 2007 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. nu trebuia sa faci 4 post-uri ca sa raspunzi
2. vezi http://www.fifamasters.com/images/index2_05.gif si spune-mi si mie de ce colturile sunt asa, in forma de lama de ferastrau si, de ce calitatea imaginii principale e impecabila ?!
* tu ai facut stadionul, jucatorii, luminile, efectele, gazonul insa nu ai fost in stare sa faci o animatie sau un hover pe butoane 8O hai sa nu intrecem masura domnule reprezentant EA Games...
Apropos: numere de telefon poti sa iei de la contact...
* inca ceva : cand o sa compar site-ul tau cu www.ea.com atunci da, esti oke...
pana atunci, trezeste-te la realitate ! |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Ian 25, 2007 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dodo a scris: DannyCS probabil te intrebi unde au disparut mesajele... raspunsul e:
Le-am sters eu ... daca ai de gand sa ne transmiti ceva fa-o intr-un singur mesaj nu in 4 mesaje consecutive.
Pentru oamenii carora le vin replicile mai greu s-a inventat butonul de edit... postezi prima replica ... dai edit si atasezi inca una si tot asa pana-ti termini glumele pe ziua aia.
sau puteai sa dai repede copy paste si sa le arunci in primul sau mesaj.
uite eu acum nu stiu ce a zis omul. |
|
| Sus |
|
DannyCS
Data înscrierii: 25/Ian/2007
|
| Trimis: Joi Ian 25, 2007 9:27 pm Titlul subiectului: mda |
|
|
octavian a scris: 1. nu trebuia sa faci 4 post-uri ca sa raspunzi
2. vezi http://www.fifamasters.com/images/index2_05.gif si spune-mi si mie de ce colturile sunt asa, in forma de lama de ferastrau si, de ce calitatea imaginii principale e impecabila ?!
* tu ai facut stadionul, jucatorii, luminile, efectele, gazonul insa nu ai fost in stare sa faci o animatie sau un hover pe butoane 8O hai sa nu intrecem masura domnule reprezentant EA Games...
Apropos: numere de telefon poti sa iei de la contact...
* inca ceva : cand o sa compar site-ul tau cu www.ea.com atunci da, esti oke...
pana atunci, trezeste-te la realitate !
salut.
eu cred ca ai fost rautacios...dar probabil iti faci meseria.
referitor la colturile acealea te informez ca siteul a fost facut in 8 ore de la 8seara pana la 4 dimineatza..si am mai spus ca l-am facut in Photoshop. Dupa ce am creat dreptunghiul in prima pagina i-am dat flatten image si mi-a fost lene sa-l mai creez asa ca l-am folosit pe acela...din pacate nu am crezut ca acele colturi intriga atata lume. oricum ma bucur...inclusiv Eminescu a avut si are critici...glumesc. Ai dreptate stadioanele si o mica parte nu sunt facute de mine sunt imagini reale de pe stadioane... nu sunr reprezentant EA Games, ci ii ajutam pe cei care spuneau ca site-ul are elemente de la ea games...eu ca sa pot da drumul la site si la joc am fost nevoit sa obtin aprobare de la EA GAMES SUA, fiindca acolo e firma mama, EA Games Germania, ca cica ei ar fi delegati sa se ocupe de Romania, apoi Danemarca fiindca ei dau aprobari pe design si Romania ca sa pot folosi logourile... din pacate de la noi nu am obtinut inca nici un raspuns. Eu am facut un site asa cum m-am priceput dar sunt foarte departe de un plagiat+ nu este facut ptr vanzare. ar trebui sterse mesajele celor care ma acuza de plagiat fara dovezi.. aaa cupele sunt poze reale de la cupe din magazin... din pacate nu scrie nici o firma pe ele.. deci ce plagiez? baieti am tot respectul ptr voi, dar daca vreti gasesc eu acul in carul cu fan.
butoanele? no problem probabil ca o sa fac..dar eram prea nerabdator sa termin ca sa-i dau drumul
Numerele din contact? esti invitatul meu.. gaseste tu pe ea games nr de telefon (nu acelea cu suprataxa)
SI Apropos: ma atacati pe mine, atacati comunitatea Fifa Masters...nu e frumos
Va salut si sa auzim numai de bine. |
|
| Sus |
|
Evo
|
| Trimis: Joi Ian 25, 2007 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea nu ca moderator pe acel forum ci ca simplu vizitator al unui site e ca sunteti invidiosi... FifaMasters are unul dintre cele mai bune siteuri si forumuri din tzara...
PS : Forumuri dintre cele pe care se organizeaza campionate de fifa. :king: |
|
| Sus |
|
TeoBoy
|
| Trimis: Joi Ian 25, 2007 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Auziti voi atzi vazut cu FifaMasters are succes si va-tzi bagat si voi.Pt ce ?Oricum FIfa Masters este cel mai bun campionat de fifa !!! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|