Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

infostud.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Mar Ian 02, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: infostud.ro  

De aproape un an asa printre picaturi am tot lucrat la un site si un proiect pe care am vrut sa il vad gata de mult

Acum am reusit sa il pun cat de cat pe picioare .... macar in versiunea beta

Iata infosud.ro v1.0 beta

Asa ca ma astept la cat mai multe critice ....
Oricum am acasa un panou cu TO DO LIST ... destul de lung dar mai e destul loc ( timp nu prea este :) dar gasim )

Mersi pentru atentie
Sus  
VisezTrance

Data înscrierii: 22/Ian/2006

Trimis: Joi Ian 04, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului:  

Tool tip (tag-ul title) la articole este peste tot "Descrierea Categoriei ..."
Sus  
XDYNX

Data înscrierii: 08/Iun/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Joi Ian 04, 2007 9:33 pm    Titlul subiectului:  

Ai inceput bine sus .... dar pe dreapta si in jos la articole cam te ai grabit, nu arata bine cu restul, logo parca seamana cu NEROFEN si este cam sters, in rest structura site-ului , forumul is ok
Sus  
gabysolomon

Trimis: Vin Ian 05, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului:  

@XDYNX
Stiu dar l-am facut la repezeala ... sincer nu sunt un mare designer ... fac si astea pentru a da o fata motorului PHP

Oricum am facut alta la repezeala ... acum nu mai aduce a nurofen.
Sus  
tralumi

Data înscrierii: 26/Mai/2006

Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:19 am    Titlul subiectului: imi place  

imi place mult. Discret, "aerisit" si util.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Vin Ian 12, 2007 11:52 am    Titlul subiectului:  

schimba designul..

vezi ca pot sa raportez la erori de ma doare mouse-ul...

http://www.infostud.ro/catalog/dfsgsdfg

daca tot ai folosit scripturi pt forum si galerie foto... de ce nu seamana cu site-ul mama?

http://www.infostud.ro/referate/fisa.php?idd=gjfjgf

lal recomandari... trimit formular gol.. nu zice nimic.. meniul din stanga se schimba.. trebuie sa ma duc cu back la vechiul meniu de referate..

face cautare referate dupa un query gol.. de fapt dupa ... si nu-mi da iar caseta de cautare..

vreau sa ma loghez.. emty.. se strica tot designul...
http://www.infostud.ro/parola.php

ma inscriu.. "Ne cerem scuze dar aceasta pagina a generat o eroare.
Administratorul a fost notificat si va remedia situatia in timpul cel mai scurt."

Nu ai ce sa remediezi.. nu am completat bine campurile.. + ca daca sunt de acord cu termenii tai java zice ca trebuie sa fiu de acord.. hai ca mai las si pe altii..
Sus  
gabysolomon

Trimis: Vin Ian 12, 2007 11:41 pm    Titlul subiectului:  

@mascka
ai dreptate ca mai am mult de munca la el .... :(
la linkul asta nu am inteles ce obiectii ai http://www.infostud.ro/catalog/dfsgsdfg

scurt :) ce te deranjeaza la design ... culoare ... aranjare ?
Sus  
eugenm

Data înscrierii: 10/Ian/2004
Locație: Romania

Trimis: Sâm Ian 13, 2007 11:38 am    Titlul subiectului:  

Sa-ti spun si eu cite ceva:

Design:
1. Asa cum iti mai spunea cineva ai inceput foarte bine insa ai sfarsit mai superficial. la cele doua benzi (stanga si dreapta) as fi folosit in masura in care permite icon-urile de sus (reduse la size - normal) sau macar culoarea albastra din bg barei meniu de sus pentru bg din titluri.
2. Culoare bg pt. banda din stanga as fi deschis-o un pic (ceva de genul bg din top pagina dar fara textura - normal)
3. Eventual (e o sugestie) incearca si o grafica pe doua coloane cu conditia sa largesti un pic cea in care vei afisa meniurile pentru ca oricum in coloana din dreapta acum afisezi putina informatie - ai putea linistit sa o muti intr-o sectiune in coloana unde afisezi si meniurile.

programare:
1. la o prima testare lucururle par a sta bine (nu am testat totul) - @mascka are o problema aici - nu stiu de ce a raportat acel link pentru ca pare a fi functional - mouse-ul "l-o fi durand" probabil pentru ca este elementul lui principal la pc si pe urma ca veni vorba el este foarte "obiectiv" cu proiectele unora si extrem de subiectiv cu ale lui (de exemplu) care nu arata foarte bine din pdv al design-ului (cel putin alea mentionate de el in semnatura)
2. ti-as recomanda ca tot ce este style si js din cod sa le transferi in fisiere css , js si sa le incluzi in header - da bine pentru SEO si ce e important te va ajuta extrem de mult la relevanta keywords in site (promovarea lui va conta ulterior - banuiesc)

Cam astea ar fi la o prima vedere. oricum felicitari pentru site si mai ales pentru tema proiectului tau. La "to do list" nu-ti mai spun eu ce sa adaugi - decide singur!

Bafta!
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Sâm Ian 13, 2007 9:18 pm    Titlul subiectului:  

gabysolomon a scris: @mascka
la linkul asta nu am inteles ce obiectii ai http://www.infostud.ro/catalog/dfsgsdfg

scurt :) ce te deranjeaza la design ... culoare ... aranjare ?
cam asta ma deranjeaza:
Cod:
Not Found
The requested URL /catalog/dfsgsdfg was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at www.infostud.ro Port 80

later edit: adica dupa ce am citit si postul lui eugen...
eugen.. de ce folosesti @ in fata numelui meu??? daca ai "sfaturi" pt site-urile mele te rog sa le expui in sectiunea dedicata lor.. obiectiv cum esti tu..
Sus  
eugenm

Trimis: Sâm Ian 13, 2007 9:53 pm    Titlul subiectului:  

Revin cu problema sesizata de Mascka:
Trebuie sa-i dau dreptate - acel link este nefunctional (daca l-a scos din site)
Sorry!

Daca-mi spune Mascka unde si unde are sectiunea dedicata site-urilor lui tot atata... ma straduiesc sa fiu "obiectiv". Nu de alta dar merita!
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Sâm Ian 13, 2007 10:43 pm    Titlul subiectului:  

@gabysolomon
Lu Mascka nu-i convine ca nu ai mesajele de eroare setate

@Mascka & eugenm va rog sa va rezolvati problemele in privat pentru ca daca inchid topicul se supara gabysolomon pe mine si daca va las sa va certati aici se supara tot forumu deci ma bagati pe mine la mijloc:)
Sus  
micael

Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)

Trimis: Dum Ian 14, 2007 1:53 pm    Titlul subiectului:  

dodo, stai linistit ca nu se supara nimeni...treaba ta e sa moderezi abia cind lucrurile o iau razna de tot nu pt un schimb de "intepaturi"hai sa nu facem "politie" si pe forumul asta...
cred ca pina si din aceste mici "certuri" iese ceva bun in final, asa ca sa nu sraim una doua sa le "inhibam"
Sus  
eugenm

Trimis: Dum Ian 14, 2007 5:34 pm    Titlul subiectului:  

[offtopic]
Cine cu cine se cearta? Din cite vad mai sus, eu mi-am facut "mea culpa" si i-am dat dreptate lui Mascka cu linku' nefunctional! Acel link e nefunctional!
[/offtopic]
Sus  
Ground.Zero

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Ian 15, 2007 12:20 am    Titlul subiectului:  

[promo="sper sa nu fie cu suparare"]

:D

Daca vrei sa adaugi si alte informatii (credite / carduri) folositoare, zic eu, studentilor poti sa incerci: www.vreaucredit.ro/resurse-pentru-webmasteri / http://www.vreaucard.ro/resurse-pentru-webmasteri

[/promo]

Cheers !
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1