Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.mcas.ro cauta programmer(i) PHP/mySQL
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
oceanBlue

Data înscrierii: 19/Mai/2004
Locație: Constanta

Trimis: Mie Iun 16, 2004 1:27 am    Titlul subiectului: www.mcas.ro cauta programmer(i) PHP/mySQL  

cautam coder sau coderi detalii la www.mcas.ro/jobs.html
Sus  
oceanBlue

Trimis: Sâm Iul 10, 2004 10:22 pm    Titlul subiectului:  

wow , dar nu toti odata baieti :) , se pare ca nu prea exista sanse sa gasesti un coder bun pe phpromania.net care sa si aiba nevoie de lucru :) wich is a good thing i guess.
Sus  
Troto

Data înscrierii: 29/Iun/2004
Locație: Brasov

Trimis: Dum Iul 11, 2004 1:12 am    Titlul subiectului:  

e hai besh
Sus  
oceanBlue

Trimis: Mar Iul 13, 2004 11:32 am    Titlul subiectului:  

tomai ce spuneam ...
Sus  
arond

Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Lun Iul 19, 2004 1:46 am    Titlul subiectului:  

Salariul este negociabil de comun acord cu ambele parti incepand de la suma minima de 200 EU/luna in functie de gradul de profesionalism, cu completari/bonusuri in functie de proiectele contractate de catre MCAS si terminate in totalitate

- Cel putin 4 ani de experienta in domeniu programarii web.
- Abilitati demonstrate in programarea PHP/MYSQL prin referinte si proiecte proprii terminate, cu un portofoliu solid ce poate fi verificat.
- Responsabil pentru lucrul in echipa, creerea si dezvoltarea unor proiecte web de calitate in special pentru clienti straini, cu un cod exceptional de curat, logic, modular si professional, fara continut hard-coded.

Ce nu e in regula aici ? :)
Sus  
Troto

Trimis: Lun Iul 19, 2004 1:53 am    Titlul subiectului:  

exact ce spuneam si eu
Sus  
Zamolxe

Data înscrierii: 14/Ian/2003
Locație: Bucharest

Trimis: Lun Iul 19, 2004 3:09 pm    Titlul subiectului: re  

salariul cam mic.
nu scrie nimic de mancare asigurata, macar un pranz ceva :)))))
cod curat banuiesc, ca inseamna: php cu timpi de executie mic, comentarii sugestive pt membrii echipei, iar html - cod in conformitate cu standardele w3, si optimizare pt x browsere.

dar oare paginile din portofoliul vostru respecta aceste norme.

serban 8)
Sus  
Troto

Trimis: Lun Iul 19, 2004 5:12 pm    Titlul subiectului: Re: re  

Zamolxe a scris:
salariul cam mic.
nu scrie nimic de mancare asigurata, macar un pranz ceva :)))))

Ei vor doar sa muncesti din greu... ce atata mancare

Zamolxe a scris:
dar oare paginile din portofoliul vostru respecta aceste norme.

Cel putin pagina lor nu :)
Si aschia nu sare departe :) (cat so mai potrivi expresia asta aici )
Sus  
coditza

Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca

Trimis: Lun Iul 19, 2004 6:35 pm    Titlul subiectului:  

mai, pe ocean asta il stiu de pe irc. Si o aparut cu intrebari ... nu de incepator anyway. So problema lui e ca-i trebuie un coder. Daca avetzi timp si chef, n-aveti decat sa incercati. Dupa un proiect 2 va d-ati seama daca merita continuat sau nu.

Si mie mi-a facut oferta, numai ca nu am putut accepta: pentru ca nu is din acelasi orasi cu OceanBlue (Timisoara parca) + am un job stabil deja...

Incercati unu din voi si daca va dezamageste, n-aveti decat sa-i sariti in cap.
Sus  
Troto

Trimis: Mar Iul 20, 2004 12:27 am    Titlul subiectului:  

daca are un proiect cu adevarat interesant si imi place lucrez si moca. Nu e prima data :D
Sus  
dragoon

Data înscrierii: 27/Aug/2004

Trimis: Vin Aug 27, 2004 9:40 pm    Titlul subiectului:  

arond a scris: Salariul este negociabil de comun acord cu ambele parti incepand de la suma minima de 200 EU/luna in functie de gradul de profesionalism, cu completari/bonusuri in functie de proiectele contractate de catre MCAS si terminate in totalitate

- Abilitati demonstrate in programarea PHP/MYSQL prin referinte si proiecte proprii terminate, cu un portofoliu solid ce poate fi verificat.
- Responsabil pentru lucrul in echipa, creerea si dezvoltarea unor proiecte web de calitate in special pentru clienti straini, cu un cod exceptional de curat, logic, modular si professional, fara continut hard-coded.

Ce nu e in regula aici ? :)

cam tot;

site-ul lor sucks dpdv w3.org compliance;

pretentii cat cuprinde: 4 ani de experienta in domeniu programarii web; ... portofoliu solid...cod exceptional de curat, logic, modular si professional, fara continut hard-coded. pentru un salariu mai mic decat al unui gunoier ...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Sep 05, 2004 10:04 pm    Titlul subiectului:  

Citat: Ca persoana

- Muncesti din greu, esti entuziast si disciplinat. Esti adeptul integritatii si adopti o pozitie pozitiva in orice faci.

Calitati necesare

Note generale

Experienta programare web solida, experienta logistica, si mediu productie cum urmeaza:

- PHP
- Linux
- Apache
- MySQL
- Dezvoltare si re-dezvoltare pentru produsele noastre, mentinerea si imbunatatirea proiectelor, abilitatea de a lucra cu termene limita si proiecte simultane. De preferat un ochi format pentru layout, design si defecte ale proiectelor.

Daca fac un checklist la chestia asta ... sunt calificat ! wow ... chestia e ca experienta la mine inseamna de cand lucrez serios pe PHP ... anume de 5 ani ...
si s-ar putea sa am probleme la teamwork ... dar daca vrea cineva ajutorul meu pentru ceva >80 $ luna ... YEP !!!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Sep 05, 2004 10:05 pm    Titlul subiectului:  

dar serios ... cine a facut site-ul ala ?????

it kind'of ... cuvantul cu s ....
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1