|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
beginner
Data înscrierii: 12/Iun/2004
Locație: pe unde apuc
|
| Trimis: Dum Iun 13, 2004 10:48 am Titlul subiectului: Server personal |
|
|
cum imi este si nick'ul is nou in bransa si ma intereseaza cum pot sa pun un server pe net.
nu ma intereseaza sa fiu provider ci doar sa am propriul meu host.
stiu ca domeniul trebuie cumparat.
vrea cand cineva acceseaza un site facut de mine acesta sa se incarce de pe serverul meu.
sper ca am stiu sa explic ce vreau. :wink: |
|
| Sus |
|
coditza
Data înscrierii: 23/Ian/2004
Locație: cluj-napoca
|
| Trimis: Sâm Iun 26, 2004 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
itzi trebe un calc pe care sa ruleze un server web (apache, iis blalba), plus alte magarii
dak incerci sa iesi printr-o conexiune prin astral de exemplu (aia de $30 de exemplu) eventualii utilizatori or sa te trimita in ... origini cu server cu tot si n-o sa revina ever ;) ASa ca cel mai bine ii sa-tzi cumperi frumushel un pachet de hosting de la ceva webhoster si sa-tzi tzii siteul acolo...
Eh, dak ai destui $$$ incat sa-tzi permiti o conexiune BUNA in romania sau sa-tzi inchiriezi un server dedicat (adik, $100 n-ar fi asa mult pentru un server dedicat...) se schimba problema...
o sa-tzi trebuiasca pe langa serverul web, un serv de ftp, unu de dns, mysql, lalalalla si alalallaal, si iara lalalalal... adik o gramada de chejtii... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|