|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tuwyx
Data înscrierii: 13/Iul/2005
Locație: Brasov
|
| Trimis: Mie Dec 20, 2006 10:45 pm Titlul subiectului: evaluare hotelbelvedere.ro ... va rog ! |
|
|
SARBATORI FERICITE !
LA MULTI ANI ! HAI INTEGRARE !
buna seara !
Va propun spre evaluare ultimul meu proiect, www.hotelbelvedere.ro ... va rog spuneti-mi parerea voastra foarte pertinenta si fara menajamente.
o seara placuta ! |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Dec 21, 2006 9:16 am Titlul subiectului: |
|
|
1. la rezervari online, incearca sa pastrezi datele in form, daca omul greseste ceva
2. imaginile rotunjite sunt un pic pixelate partea unde-s rotunjite (daca folosesti un photoshop n-or sa mai fie asa,eventual, da-le un blur mic)
3. referitor la culori, nu-mi place combinatia albastru-verde dar, depinde de gusturi !
in rest... arata destul de bine !
bafta ! |
|
| Sus |
|
UzZzY
Data înscrierii: 11/Iun/2004
Locație: Undeva, departe
|
| Trimis: Dum Dec 24, 2006 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Foarte frumos, foarte usor de gasit ceea ce vrei, bogat in continut, se mai poate lucra putin la partea de seo ;) spre exemplu http://www.hotelbelvedere.ro/ro/cazare poate deveni cazare-hotel-predeal si tot asa ... mai ai putin de lucrat la rubrtica de rezervari , iar chestia cu linku de admin in meniu e de .... nu stiu cum sa zic :D. Oricum din 2-3 clickuri am aflat tot ce vreau sa stiu ceea ce este foarte important :) |
|
| Sus |
|
gabysolomon
Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau
|
| Trimis: Lun Dec 25, 2006 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dar linkul de sus pentru limba engleaza pare doar de forma pentru ca se traduce doar meniul ... celalte date ca detalii pachete sunt tot in romana |
|
| Sus |
|
doryy42
Data înscrierii: 19/Feb/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Dec 26, 2006 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru inceput este un site structurat destul de bine , culorile imi plac ,
este destul de placut la vedere intr-un cuvant nu iti pleca vizitatorul din pagina :)
ai mici errori in xhtml incearca sa le validezi incat sa fie totul ok
un mic proload la imaginile de hover nu ar strica si poate cauti pe net cum sa activezi si flash-ul in IE
in rest bravo!
//la rates & packeges in engleza .. tradu pagina ! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|