|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mirlila
Data înscrierii: 06/Sep/2005
|
| Trimis: Mie Dec 13, 2006 3:15 pm Titlul subiectului: Schimbare continut div cu date cerute din baza de date |
|
|
Buna la toata lumea!
Problema de Ajax:
am un div principal id="P", care trebuie sa contina intr-o prima faza patru div-uri cu informatii dintr-o baza de date. Dand click pe butonul din fiecare div mic, trebuie sa interoghez baza de date de pe server cu XMLHttpRequest, si rezultatul sa-l afisez intr-un al saselea div id="Extins" care va avea z-index=1 si va trebui sa se suprapuna pe celelate 4.
Totul e ok, insa nu am reusit sa pastrez in divul principal P atat cele 4 div-uri cat si divul extins. Aceasta deoarece nu mai vreau ca odata cu selectul pt divul extins sa fac si selecturile pt cele 4 divuri, si deci continutul divului principal va consta in divul extins cu date si divurile mici fara date. Ceea ce nu e de dorit.
IN REZUMAT: cum trebuie procedat ca divul principal sa contina cele 4 divuri mici cu date si cel exins cu date, chiar daca dupa ce fac click pe un buton dintr-un div mic, vreau sa fac select doar pt divul exins si nu si pt datele din fiecare div mic, in ipoteza ca aceste date raman acolo
Multumesc! |
|
| Sus |
|
gabyy
Data înscrierii: 24/Feb/2005
|
| Trimis: Mie Dec 13, 2006 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu sunt sigur ca am inteles exact, dar cred ca trebuie sa te folosesti de prorprietatea display ca sa afisezi si sa ascunzi ce ai nevoie! |
|
| Sus |
|
mirlila
Data înscrierii: 06/Sep/2005
|
| Trimis: Mie Dec 13, 2006 4:58 pm Titlul subiectului: Am aflat |
|
|
Practic m-am prins si am rezolvat problema: eu schimbam continutul div-ului principal, cel care le continea pe toate celelalte.
Insa trebuie modificat continutul div-ului pe care la-m numit extins, adica al saselea div, care se suprapune peste celelalte, a.i. divul principal contine mereu cele cinci div-uri (4 mici, si 1 mare-adica extins). Acesta din urma isi va schimba proprietatea z-index la 1 cand dau click pe unul din butoane, ai se va suprapune peste celelate 4, si va contine date diferite, in functie de butonul apasat.
Multumesc pentru mesaj si oricum, Viata e grea, dar trece. Mi-a placut mult de tot!Bafta! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|