Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Schimbare continut div cu date cerute din baza de date
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mirlila

Data înscrierii: 06/Sep/2005

Trimis: Mie Dec 13, 2006 3:15 pm    Titlul subiectului: Schimbare continut div cu date cerute din baza de date  

Buna la toata lumea!
Problema de Ajax:

am un div principal id="P", care trebuie sa contina intr-o prima faza patru div-uri cu informatii dintr-o baza de date. Dand click pe butonul din fiecare div mic, trebuie sa interoghez baza de date de pe server cu XMLHttpRequest, si rezultatul sa-l afisez intr-un al saselea div id="Extins" care va avea z-index=1 si va trebui sa se suprapuna pe celelate 4.
Totul e ok, insa nu am reusit sa pastrez in divul principal P atat cele 4 div-uri cat si divul extins. Aceasta deoarece nu mai vreau ca odata cu selectul pt divul extins sa fac si selecturile pt cele 4 divuri, si deci continutul divului principal va consta in divul extins cu date si divurile mici fara date. Ceea ce nu e de dorit.
IN REZUMAT: cum trebuie procedat ca divul principal sa contina cele 4 divuri mici cu date si cel exins cu date, chiar daca dupa ce fac click pe un buton dintr-un div mic, vreau sa fac select doar pt divul exins si nu si pt datele din fiecare div mic, in ipoteza ca aceste date raman acolo
Multumesc!
Sus  
gabyy

Data înscrierii: 24/Feb/2005

Trimis: Mie Dec 13, 2006 4:27 pm    Titlul subiectului:  

Nu sunt sigur ca am inteles exact, dar cred ca trebuie sa te folosesti de prorprietatea display ca sa afisezi si sa ascunzi ce ai nevoie!
Sus  
mirlila

Data înscrierii: 06/Sep/2005

Trimis: Mie Dec 13, 2006 4:58 pm    Titlul subiectului: Am aflat  

Practic m-am prins si am rezolvat problema: eu schimbam continutul div-ului principal, cel care le continea pe toate celelalte.
Insa trebuie modificat continutul div-ului pe care la-m numit extins, adica al saselea div, care se suprapune peste celelalte, a.i. divul principal contine mereu cele cinci div-uri (4 mici, si 1 mare-adica extins). Acesta din urma isi va schimba proprietatea z-index la 1 cand dau click pe unul din butoane, ai se va suprapune peste celelate 4, si va contine date diferite, in functie de butonul apasat.
Multumesc pentru mesaj si oricum, Viata e grea, dar trece. Mi-a placut mult de tot!Bafta!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Pagina 1 din 1