|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Mai 31, 2004 1:15 pm Titlul subiectului: www.php4.as.ro |
|
|
| Ce parere aveti despre http://www.php4.as.ro |
|
| Sus |
|
locco
Data înscrierii: 28/Iul/2004
|
| Trimis: Mie Iul 28, 2004 5:40 pm Titlul subiectului: Parerea mea: |
|
|
Buna!
Bun site, continut destul, dar am si ceva critici (e o parere subiectiva - scriu ce as fi facut eu altfel :lol:):
1. culoarea textului: eu navighez de la lucru, si dupa cateva ore de holbat la ecran culoarea textului ma cam deranjeaza la ochi - as prefera un gri inchis / negru pe alb...
2. Pagina de download (http://www.php4.as.ro/pag.php?pagina=download/index.php) - cam prea multe bordere la tabel... si tot albastru :roll: e obositor dupa un timp (nu pagina, culoarea)
3. In general imi place situl... in afara de cele 2 chestii de mai sus.
Daca te superi, webmasterule, n-ai decat ca tu ai cerut pareri :lol:
Bye,
LoccO |
|
| Sus |
|
Troto
Data înscrierii: 29/Iun/2004
Locație: Brasov
|
| Trimis: Mie Iul 28, 2004 11:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da.. culorile sunt destul de obositoare.
plsca nu prea e aranjat textul in pagina. parca toate sunt varsate acolo. E aiurea. Daca intr-o sectiune caut ceva anume trebuie sa citesc cam tot pana ajung unde vreau.
Si ai putea sa schimbi tentativa aia de logo cu php 4
Si de ce in site cand dau click pe forum URL-ul este .../eforum/.. si apoi sunt redirectionat catre .../forum ??
si la http://www.php4.as.ro/pag.php?pagina=banner/index.php ai putea sa stergi randurile goale. adica sa se vada cifrele alea.. e aiurea. Acelasi lucru l-ammai vazut si pe alte pagini de-ale tale
Si rezolva pagina de search
Bafta |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Iul 29, 2004 8:38 am Titlul subiectului: Multumesc de idei |
|
|
| Ok, stiam de unele din probleme da multumesc de idei si sugestii. O sa incerc sa le rezolv cat mai curand... |
|
| Sus |
|
arond
Data înscrierii: 11/Mar/2004
Locație: 127.0.0.1
|
| Trimis: Joi Iul 29, 2004 12:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cod:
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(articole/49_info_clase.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/php4/pag.php on line 62
As.Ro PHP Engine:
Warning: main(): Failed opening 'articole/49_info_clase.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/webserver/php-4.3.8-virtual/lib/php') in /home/php4/pag.php on line 62
Fa o minima validare la ce se intampla pe-acolo (nu mai vorbesc de faptul ca daca nu rulezi in safe mode, tehnica include($_GET['pagina']) e mai mult decat periculoasa).
Intamplator, as.ro ruleaza PHP in safe mode, dar asta nu e un license de a scrie code nesigur :).
Numa' bune. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|