|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Sâm Feb 03, 2007 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Weedkid, eu vreau sa fie vizibil in orice browser...
ceea ce am scris mai sus [pentru cei ce nu au citit tot thread-ul] este referitor la float-ul div-ului meniului care acum e pus cu position:absolute
* asta e motivul pentru care piry zice ca trebuie mutat mai la dreapta
* el are rezolutia mai mare de 1024x768
am incercat sa pun float si se vede diferit in browsere diferite - explorer are 3 qae, ca de obicei :x asa ca nu m-am mai complicat... a ramas la abolute
nu stiu daca ma ajuta sa ascund tag-uri
acum am problema cu alpha, care, pentru mozila e invalid iar pt explorer nu merge... asa ca css-ul e tot invalid... dar ramane asa !
10x oricum, in plus, incerc sa fac css-ul cat mai valid... si nu vreau sa mai adaug alte `invaliditati` :)
spor ! |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Feb 03, 2007 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: @octavian
ceea ce am scris mai sus [pentru cei ce nu au citit tot thread-ul] este referitor la float-ul div-ului meniului care acum e pus cu position:absolute
De cand pot fi float-urile pozitionate absolut? rtfm
Citat: @octavian
nu stiu daca ma ajuta sa ascund tag-uri acum am problema cu alpha, care, pentru mozila e invalid iar pt explorer nu merge... asa ca css-ul e tot invalid... dar ramane asa !
Daca faci cum am spus eu mai devreme, o sa fie valid si o sa mearga pe toate browserele! :D
Later. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Sâm Feb 03, 2007 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu m-ai inteles... nu am pus un float cu position:absolute 8O
am incercat cu float si apoi am renuntat si am ajunt la pozitionarea absoluta...
in fine... referitor la transparenta, nu vreau js, pentru ca trebuie sa modific mult
pentru utilizatorii de IE si nu se merita :)... ramane asa
10x oricum! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|