Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

imap si gd2 cu IIS6.0
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
burda

Data înscrierii: 18/Mai/2004

Trimis: Mar Mai 18, 2004 11:11 pm    Titlul subiectului: imap si gd2 cu IIS6.0  

Salut,
Mi-am instalat pe windows 2003 server php 4.3.6 cu instalerul de windows. Totul e ok, functioneaza cu IIS si MySql dar cand incerc sa pun niste aplicatii webmail sau galerii foto primesc erori de genul "nu ai imap sigd2".

Am intrat in php.ini si am scos comentariile din fata extensiilor dar nu sint sigur ca e de ajuns.
Poate cineva sa ma ajute cu un help mai detaliat pentru ca nu prea am cunostintele necesare?
Sus  
Radical

Data înscrierii: 16/Feb/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 21, 2004 11:22 am    Titlul subiectului: nu ai fisierele necesare  

Installerul de Windows contine doar elementele strict necesare PHP-ului...

Tu nu ai descarcat si extensiile... descarca pachetul mare de 4.715 Kb... pentru ca acolo ai sa gasesti si extensiile.

Ai nevoie de doua chestii:

1. niste DLL-uri care le gasesti in foldeul "dlls" pe care trebuie sa le pui undeva in calea sistemului... sau modifici calea sa includa si acel director...

2. de extensii care le gasest in directorul "extensions"... sunt o groaza de DLL-uri... pe alea ori le pui in cale si nu mai setezi nimik... ori setezi corect calea catre directorul "extensions" in php.ini la sectiunea "Paths and Directories" variabila 'extension_dir'.

Multa bafta.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1