|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
lucky
Data înscrierii: 26/Mar/2004
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Mai 28, 2004 5:32 pm Titlul subiectului: MySQL si PHP sub LINUX !!! |
|
|
Am instalat ... Linux Mandrake 8.1 ...
Server-ul Apache, MySQL ... PHP-ul ... ./var/www/html/
Vreau sa lucrez cu Baza de Date, da nu stiu unde (in ce director) sa pun fisierele ...
Ma puteti ajuta ... va rog ... :?: |
|
| Sus |
|
Radical
Data înscrierii: 16/Feb/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Mai 31, 2004 9:03 am Titlul subiectului: Re: MySQL si PHP sub LINUX !!! |
|
|
<?lucky?> a scris: Am instalat ... Linux Mandrake 8.1 ...
Server-ul Apache, MySQL ... PHP-ul ... ./var/www/html/
Vreau sa lucrez cu Baza de Date, da nu stiu unde (in ce director) sa pun fisierele ...
Ma puteti ajuta ... va rog ... :?:
Sa pui fisierele ?
Ce legatura ai tu cu fisierele pe care le creeaza MySQL-ul ?
Nu ai nici o legatura... DIRECTA. Numai MySQL-ul stie cum sa "citeasca" fisierele create de el. Nu ai ce face de unul singur cu acele fisiere. Numai prin intermediul MySQL-ului le modifici si/sau le stergi (DROP _DATABASE `database_name` si /sau DROP _TABLE `table_name`).
In "my.cnf" se seteaza "datadir" intr-un director (default este "/var/lib/mysql")... acolo o sa isi puna MySQL-ul pentru fiecare baza de date cate un director si pentru fiecare tabel al bazei de date 3 fisiere cu acelasi nume si extensii diferite (daca se foloseste MyISAM)...
Exista si posibilitatea de a pune beze de date in alte directoare prin dar, scuze, mai ai pana acolo. Iti recomand manualul MySQL de la http://dev.mysql.com/doc/ in diferite formate: HTML, PDF. |
|
| Sus |
|
apann
Data înscrierii: 17/Mai/2004
|
| Trimis: Joi Iun 03, 2004 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vrei suport ptr. mandrake cred ca cel mai potrivit loc este aici:
www.mandrakenation.ro/talk/index.php
Era odata un tutorial excelent acolo despre apache+php+mysql (pote cel mai bun din .ro) da nu stiu pe unde a disparut :(
// later am gasit prima versiune a lui: http://mandrakenation.ro/talk/viewtopic.php?t=102
era si una mai noua dar nu stiu ce are de nu merge pe site acolo |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|