| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
yorsol
Data înscrierii: 09/Aug/2006
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 2:31 am Titlul subiectului: Q2.ro BETA |
|
|
w ww.q2.ro
Motor de Cautare de Anunturi de Mica Publicitate din Romania. Cauta Instant in site-urile de Anunturi!
Ce parere aveti?
Site-ul inca este in teste. |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 7:47 am Titlul subiectului: |
|
|
[carcoteala]
Si cum functioneaza? Am dat click pe "Cauta", degeaba...
[/carcoteala] |
|
| Sus |
|
punctweb
Data înscrierii: 24/Mar/2004
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
[alta carcoteala]
in dreptul select-urilor sunt niste campuri text... le-am descoperit din greseala... :)
[/alta carcoteala] |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 8:36 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu alea erau problema (mea) ci faptul ca (habar nu am de ce) submit-ul se face via Javascript (foarte defectuoasa abordare din punctul meu de vedere). |
|
| Sus |
|
yorsol
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
carco a scris: Nu alea erau problema (mea) ci faptul ca (habar nu am de ce) submit-ul se face via Javascript (foarte defectuoasa abordare din punctul meu de vedere).
Se face cu java script pentru ca exista 2 inputuri si nu mai merge sa dai ENTER dupa cum NU STI! |
|
| Sus |
|
carco
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Banuiesc ca expresii ca "unobtrusive", "Progressive enhancement", "graceful degradation" iti sunt straine asa ca nu are sens sa continuam discutia.
P.S. Eu sunt mai incepator asa si nu ma prind, de ce nu poti da enter?
//later
Banuiesc ca si omisiunea de a face stripslashes inainte de a reafisa query-ul in acel input este tot ca nu poti da enter, asa ca nu te mai intreb. |
|
| Sus |
|
yorsol
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
punctweb a scris: [alta carcoteala]
in dreptul select-urilor sunt niste campuri text... le-am descoperit din greseala... :)
[/alta carcoteala]
daca ai contast nasol la monitor si lumina la maxim te inteleg.
Recunosc, acel gri e foarte deschis, pana la urma asa am vazut eu ca e mai bine cand am desenat in PS.
ma asteptam sa se vb despre aspecte serioase, nu de un Border. chestii gen motorul din spatele site-ului care extrage cu aproximatie 350.000 de anunturi pe luna in versiunea BETA! la eliminarea de dublicate si la alte chestii chiar daca sunt mai simple, dar nu de un Border |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
am mai fost trimis catre evaluare?? nu stiu de ce dar i-mi pare cunoscut.
E placut, daca conturul era putin mai evident, venea cred si ma bine.. de ce ai amestecat verde cu albastru.. ia incearca numai verde, search box-ul nu prea e vizibil.. de ce linc catre index.php ?? favorite icon?? cau tarea nu stiu cat e de buna asa ca nu o comentez. la servicii.. i-mi zici ce sa fac dar nu pui nici un link direct. la cat e de simplut de ce nu l-ai facut din css, dadea mai bine.
devine enervant conturul acela in ceata..
si.. la cat e de mic..rusinik
si css |
|
| Sus |
|
punctweb
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 11:43 am Titlul subiectului: Re: Q2.ro BETA |
|
|
yorsol a scris:
(...)
motorul din spatele site-ului care extrage cu aproximatie 350.000 de etc etc
(...)
se leaga de
yorsol a scris:
(...)
Ce parere aveti?
(...)
cam asta era intrebarea ta in primul post, remember ?
Daca vroiai doar sa ti-l laudam sau sa ne minunam de maiestria celui care l-a facut sau sa-ti dam niste click-uri trebuia sa spui de la bun inceput... nu-mi mai iroseam timpul...
yorsol a scris:
(...)
daca ai contast nasol la monitor si lumina la maxim te inteleg.
(...)
am incredere in monitorul meu ;) |
|
| Sus |
|
yorsol
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Tot respectul pentru tine. as vrea sa-mi dai o solutie ca sa dai Enter direct din TF avand in form mai multe inputuri de tip text.
si o intrebare: la tine nu a mers butonul cauta ?
din acest motiv l-am si pus la evaluare, vreau sa-l scot din Beta pana pe 1/ian, si aici mai gasesc pareri.
Nu are rost sa zica fiecare ce stie, nici nu a fost intentia mea, doar ca mi s-a parut ca nu as are rostul faza cu enterul. |
|
| Sus |
|
doryy42
Data înscrierii: 19/Feb/2006
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
ce sa spun , designul frumusel la prima vedere
Da dupa ce , caut ceva si imi listeaza rezultatele , ma orbit putin mai mult afisarea (culorile prea stridente) cel putin asa a fost pt mine la prima vedere (poate am contrastul prea mare la monitor) .Oricum arata bine la prima vedere fiecare cu gusturile lui |
|
| Sus |
|
punctweb
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
yorsol a scris: (...)o solutie ca sa dai Enter direct din TF avand in form mai multe inputuri de tip text.
si o intrebare: la tine nu a mers butonul cauta ?(...)
le luam punctual:
1. nu inteleg ce solutie cauti tu pentru acel ENTER direct din textfield... e un feature browser-based, aplicabil in FF, IE, Opera (probabil si altele, doar in cele mentionate am testat eu)
2. daca JavaScript e disabled in browser, formularul, ma rog, scopul lui, este egal cu 0
ca tot am amintit de contrast, poate, repet, poate, ar trebui sa mai lucrezi un pic la paleta de culori... |
|
| Sus |
|
yorsol
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci, am un form banal in html cu 2 inputuri text si un buton submit,ok?
vizitatorul completeaza primul input, si trece la al 2-lea, ca sa nu mai miste din mouse da enter .... ce zici tu? merge enterul? eu zic ca nu, motivul este ca sunt 2 inputuri de tip text, si ca sa rezolv problema asta am apelat la JS.
da, trebuie sa pun in evidenta layoutul.
nu cred ca sunt mai de 1% din vizitatori care scot JS-ul, si mai mult de 10% care stiu ce e... |
|
| Sus |
|
doryy42
Data înscrierii: 19/Feb/2006
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci la treaba cu doua inputuri :
sa stii ca daca dau enter da singur submit
daca dau enter nu imi trece la al doilea input
orice form cu inputuri de tip text daca dai enter se va trimite formul
chestia cu enter este valabila numai la textarea <textarea></textarea> acolo daca dai enter trece la linie noua in interiorul "textarea"! |
|
| Sus |
|
punctweb
|
| Trimis: Joi Dec 07, 2006 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
yorsol a scris: deci, am un form banal in html cu 2 inputuri text si un buton submit,ok?
vizitatorul completeaza primul input, si trece la al 2-lea, ca sa nu mai miste din mouse da enter .... ce zici tu? merge enterul? eu zic ca nu, motivul este ca sunt 2 inputuri de tip text, si ca sa rezolv problema asta am apelat la JS.
ma dau batut, have'it your way
yorsol a scris:
nu cred ca sunt mai de 1% din vizitatori care scot JS-ul, si mai mult de 10% care stiu ce e...
ai sa fii surprins ca procentul e mai mare: http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp (deruleaza mai spre josul paginii... ai sa gasesti "JavaScript Statistics")
8 - 11% e un procent destul de important |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|