Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Site revenue
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:57 pm    Titlul subiectului: Site revenue  

As dori sa stiu si eu ce metode aveti pentru a castiga bani de pe urma unor site-uri ... adica ce folositi :google, Neogen, TextAD ... sau campanii pentru companii pe care le gasiti voi

Si cam cat castigati raportat la un numar mediu de vizitaori ... asta daca nu e secret:)

Intreb pentru ca as vrea sa castig si eu macar suma sa platesc hostingul ...
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Mar Dec 05, 2006 10:40 pm    Titlul subiectului:  

Eu zic ca nu prea are rost sa te gandesti ca faci un site sa castigi din el. Poti intradevar, dar ala tre sa ajunga site. Si ca sa ajunga un site site, atunci e de lucru, e de gandit, e de facut.
Nu stiu cum is castigurile astea cu Ads by Google, dar nu cred ca-ti aduc avere. In schimb, un site poate castiga din publicitate pe el. Dar asta dupa ce devine site. (uita-te la hi5.com, yahoo.com, msn.com si alte site-uri mari. Cat crezi ca iti cer sa-ti pui un banner la ei? Mult). Dar putine site-uri ajung asa. Si ca sa ajungi asa trebuie sa aiba ce sa contina astfel incat sa intre in fiecare zi un utilizator, sa fie mai mult de o gramada de utilizatori unici pe zi, etc.

Or mai fi si alte metode de a castiga cu un site, dar tot trebuie sa ajunga site vizitat serios.

Daca ai o afacere, o firma... atunci un site te poate ajuta sa castigi mai mult, prin faptul ca-ti faci publicitate si iti promovezi serviciile/produsele si de aici poti plati si hostingul.
Sus  
manilodisan

Data înscrierii: 03/Noi/2006

Trimis: Lun Ian 22, 2007 4:31 am    Titlul subiectului:  

Nu prea faci din adverturi gen Google, adbrite etc. Doar asa, sa-ti platesti si u cheltuielile. Mai mult ai putea face cu un pr ridicat si un cont la textad. Cei interesati s apuna un banner la tine pe site vor cumpara pur si simplu direct de pe textad. Banii adevarati se fac pe affiliate sales.
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Lun Ian 22, 2007 2:16 pm    Titlul subiectului:  

Ce numesti un pg rank ridicat 3...4 ?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1