Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Am nevoie de ajutor urgent va rog frumos
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
TheReal

Data înscrierii: 24/Mai/2004

Trimis: Lun Mai 24, 2004 7:06 pm    Titlul subiectului: Am nevoie de ajutor urgent va rog frumos  

Salut, am un site si vreau sa fac clasament al site-urilor cum e de exemplu top100.ro si am facut sa-si poata inregistra cine vrea site-ul si-l adauga in baza de date (Mysql 4) dar nu stiu cum sa vad site-urile adaugate in baza de date. Care e sursa ? Va rog ajutati-ma.
Sus  
aniflaviu

Data înscrierii: 02/Mar/2004

Trimis: Mar Mai 25, 2004 8:51 am    Titlul subiectului:  

nu stiu daca te-am inteles suficient de bine ...

poate asta vrei:

<?php     //aici te conectezi la baza de date     $query = "SELECT * FROM siteuri ORDER BY nume_site ASC"; //selectezi toate siteurile ... daca vrei un select mai complex citeste in manual     $result = mysql_query($query) or die ("<br><b>Nu se poate executa interogarea care selecteaza toate comenzile!</b>");     echo " //aici afisezi capul de tabel     <table border=1 bordercolor='#000000' cellpading='7' cellspacing='0' width='700' align='center'>        <tr bgcolor='#000000'>          <td align='center'><font color='#ffcb05'><b>nume site</font></b></td>         <td align='center'><font color='#ffcb05'><b>continut</font></b></td>         <td align='center'><font color='#ffcb05'><b>accesari</b></font></td>         //si ce mai ai tu in tabela site      </tr>      ";      $i = 0; //contor pentru a afisa cu culori diferite randurile     while ($row = mysql_fetch_array($result))      {         $i++;        if( is_int($i / 2))        {            echo "                 <tr bgcolor='#eeeeee'>                    <td width='120'>".$row['nume_site']."</td>                    <td width='80' align='center'>".$row['continut']."</td>                    <td width='80' align='center'>".$row['accesari']."</td>                 </tr>                         ";         }         else         {            echo "                 <tr>                     <td width='120'>".$row['nume_site']."</td>                    <td width='80' align='center'>".$row['continut']."</td>                    <td width='80' align='center'>".$row['accesari']."</td>                 </tr>                ";         }      } ?>

succes!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1