|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tavi_10
Data înscrierii: 30/Ian/2006
|
| Trimis: Dum Noi 26, 2006 8:31 pm Titlul subiectului: www.e-astrologie.ro |
|
|
Nu inteleg de ce am nota atat de proasta la google... Pagina pare sa fie facuta cum trebuie, dar totusi de pe google vin prea putini vizitatori (am cam intre 35 si 55 de clickuri de la google).
Este posibil ca ipul serverului sa fie dintr-un bad neighbourhood? Daca da, cum pot schimba asta? Si cum pot vedea daca noul ip nu este si el dintr-un bad neighbourhood?
Multumesc, Octavian
PS.: google stie sa citeasca si sa urmeze linkurile din Flash? :D |
|
| Sus |
|
doryy42
Data înscrierii: 19/Feb/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Noi 27, 2006 6:04 am Titlul subiectului: |
|
|
deci .. iti raspund la a doua intrebare
Google nu stie sa iti citeasca tie linkurile din flash! |
|
| Sus |
|
tavi_10
Data înscrierii: 30/Ian/2006
|
| Trimis: Lun Noi 27, 2006 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
De citit le citeste sigur... Am verificat si afiseaza la cautare linkuri spre care duc butoane in flash.
Exemplu: http://www.google.com/search?num=100&hs=rvF&hl=en&lr=&safe=off&client=opera&rls=en&q=www.e-astrologie.ro+discipline+astrologice+swf&btnG=Search
Problema e daca le si urmeaza... :roll:
Problema e ca nu stie sa urmeze linkurile care duc dintr-un flash in altul (de exemplu eu prin primul flash incarc un altul ce contine text, text care nu apare in cautarea google in format swf (exemplu: http://www.google.com/search?num=100&hs=zHv&hl=en&lr=&safe=off&client=opera&rls=en&q=www.e-astrologie.ro+am+fost+atras+swf&btnG=Search)) si asta ma face sa cred ca nu stie sa urmeze nici linkurile ce duc din flash in html/php... Cand o sa faca asta o sa renunt la elemente ce-mi scad page rankul la site, pana atunci insa nu e posibil... :| |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|