Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

evaluati, postati, criticati... constructiv
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
prodan_13

Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: constanta

Trimis: Sâm Dec 02, 2006 4:53 pm    Titlul subiectului: evaluati, postati, criticati... constructiv  

am terminat primul meu site facut cu php + mysql + ajutorul unui prieten :)
link: www.infotext.ro
am citit sticky de sectiune si :( am erori la validare la niste informatii care le de pe 2 site-uri, pe care chiar nu am avut sau stiut cum sa le repar pentru ca asa le iau de acolo.
cam atat... astept pareri, critici ... orice

multumesc :roll:
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Sâm Dec 02, 2006 5:23 pm    Titlul subiectului:  

se pare ca ai scos codul html...
* pune htmlspecialchars, ca poate are vr-unu titlul `<br ake` si ai probleme ;)

design-ul e cam sarac
Sus  
gabyy

Data înscrierii: 24/Feb/2005

Trimis: Dum Dec 03, 2006 2:31 am    Titlul subiectului:  

Pune si tu o clasa pe linkurile acelea si fara serife!
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Dum Dec 03, 2006 9:04 pm    Titlul subiectului:  

Cod:
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/prodan/public_html/conectare.php on line 10

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/prodan/public_html/conectare.php on line 10
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
select * from anunturi where data_expira<"2006-12-03"
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Dec 04, 2006 8:43 am    Titlul subiectului:  

http://www.w3schools.com/xhtml/default.asp
http://www.w3schools.com/css/default.asp
http://www.w3schools.com/quality/default.asp

Citat:
Unknown column 'varza' in 'where clause'

http://phpsec.org/projects/guide/ro/3.html#3.2
http://phpsec.org/projects/guide/ro/
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Mar Dec 05, 2006 10:44 pm    Titlul subiectului:  

Design-ul cam lasa de dorit.
Si ai putea putin sa-l mai restructurezi. Nu stiu, parca nu gasesc ce caut, mi lene sa ma uit ca tre sa ma uit mult... nu imi place cum ii pe acolo. Nu da o vizibilitate buna...

Si... poate is eu prea obosit si nu ma prind... da nu prea e legatura intre anunturi online si "infotext"
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Mar Dec 05, 2006 11:04 pm    Titlul subiectului:  

Mi se pare cam BLACK&WHITE ... e prea simplu .... ii lipseste un strop de culoare ....

Ceva sa ii dea sarea si piperul
Sus  
prodan_13

Trimis: Mie Dec 06, 2006 2:23 am    Titlul subiectului:  

mda ...parca ii lipseste ceva...dar nu prea stiu ce..
infotext se numeste un program local unde se afiseaza anunturi gen rds.
daca aveti vreo idee sau sugestie as fi bucuros daca ati da "share" :D
Sus  
prodan_13

Trimis: Mie Dec 06, 2006 2:32 am    Titlul subiectului:  

tot eu :D
ce ziceti de niste stiri luate dintr=un rss feed sau de pe my-press.com? sau e cam tarziu si nu mai gandesc bine..
Sus  
gabysolomon

Trimis: Mie Dec 06, 2006 2:49 am    Titlul subiectului:  

Incearca sa mai introduci o culoare ...Un portacaliu poate ....

Si parearea mea ca dungile alea albastre din tabel nu dau bine ...
Sus  
prodan_13

Trimis: Mie Dec 06, 2006 2:50 am    Titlul subiectului:  

sa incerc sa schimb fundalul albastru cu ceva si sa las alb in loc de linii?
Sus  
gabysolomon

Trimis: Mie Dec 06, 2006 2:55 am    Titlul subiectului:  

Sincer in materie de culori/design nu sunt cel mai in masura sa dau sfaturi ...

Dar cauta si tu pe net despre culori ( combinatii de culori ) ... uitate la alte site-uri de profil pentru ati face o imagine generala despre o coloristica ... despre aranjarea informatiei ...

Dar ca regula de urmat :
Cel mai important intr-o pagina este textul ... el aduce vizitatorii inapoi ...
Acesta trebuie sa fie usor de urmarit ( usor de cititit ).

Deci fara combinatii gen rosu cu verde ( nu ca a avea asa ceva dar de principiu ) ....

De exemplu la tine ai un albastru pe alb care intre liniile alea albastre si titlul ala aproape negru ... e cam aiurea ... ma dor ochii cand vreau sa-l citesc
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Mie Dec 06, 2006 8:06 am    Titlul subiectului:  

Pentru "colori", atunci cand esti // cu subiectul (ca si mine de altfel), http://colorschemer.com/ poate fi un instrument util.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mie Dec 06, 2006 9:11 am    Titlul subiectului:  

abia ai cateva anunturi in site si pe tine te-a preocupat spatiul de reclama.. misto..
Sus  
doryy42

Data înscrierii: 19/Feb/2006

Trimis: Mie Dec 06, 2006 1:17 pm    Titlul subiectului:  

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 14

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 15

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 16

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 17

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 18

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 19

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 20

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 43

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 44

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 45

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 46

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 8 in /home/prodan/public_html/anunt.php on line 47

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE x=1' at line 3

mdea mai citeste niste tutoriale despre sql injection

ca ai nevoie
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1