Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cum se poate rezolva eroarea asta
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
FiberX

Data înscrierii: 21/Iun/2006

Trimis: Vin Noi 24, 2006 10:52 pm    Titlul subiectului: cum se poate rezolva eroarea asta  

Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 51200 bytes) in /storage0/home/thelion.evonet.ro/www/includes/joomla.php on line 4016

imi spune cum o rezolv? ca nu am mai avut inainte.
Sus  
MihaiC

Data înscrierii: 14/Mai/2006
Locație: Navodari

Trimis: Vin Noi 24, 2006 11:00 pm    Titlul subiectului:  

pai din cunostintzele mele slebe de engleza itzi spune ca nu mai ai spatziu pe disc....

sterge si tu un mp3
Sus  
punctweb

Data înscrierii: 24/Mar/2004

Trimis: Sâm Noi 25, 2006 1:36 am    Titlul subiectului:  

slabe cunostinte de engleza... :cry:

Problema apare pentru ca s-a depasit limita de memorie alocata rularii scriptului (2M sau 8M, de obicei astea-s default)

Incearca sa schimbi valoarea lui memory_limit in php.ini sau prin intermediul lui httpd.conf sau .htaccess (daca nu ai acces direct la fisierele mai sus mentionate... cel mai probabil ca nu)

Daca nici asa nu reusesti optimizeaza/re-gandeste codul.

Citat:
Resource Limits

Table G-5. Resource Limits
Name Default Changeable Changelog
memory_limit "8M" PHP_INI_ALL

Here's a short explanation of the configuration directives.

memory_limit integer

This sets the maximum amount of memory in bytes that a script is allowed to allocate. This helps prevent poorly written scripts for eating up all available memory on a server. In order to use this directive you must have enabled it at compile time. So, your configure line would have included: --enable-memory-limit. Note that you have to set it to -1 if you don't want any limit for your memory.

As of PHP 4.3.2, and when memory_limit is enabled, the PHP function memory_get_usage() is made available.

When an integer is used, the value is measured in bytes. You may also use shorthand notation as described in this FAQ.

See also: max_execution_time().

de citit: http://ro.php.net/manual/en/ini.core.php
Sus  
FiberX

Trimis: Sâm Noi 25, 2006 1:35 pm    Titlul subiectului: rezolvare  

am rezolvat....... nu cu ini set sau altceva ci am sters codul de pe linia indicata. ........ si merge.... ms oricum
Sus  
UnD3aD

Data înscrierii: 10/Apr/2006
Locație: Cta

Trimis: Sâm Noi 25, 2006 5:15 pm    Titlul subiectului:  

interesanta rezolvare... :lol:
Sus  
FiberX

Trimis: Dum Noi 26, 2006 2:01 pm    Titlul subiectului: again  

iara imi da faza aia. le-am scris un mail celor de la evonet......
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Noi 26, 2006 3:06 pm    Titlul subiectului: Re: rezolvare  

FiberX a scris: am rezolvat....... nu cu ini set sau altceva ci am sters codul de pe linia indicata. ........ si merge.... ms oricum

:sign5:
Sus  
doryy42

Data înscrierii: 19/Feb/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Noi 27, 2006 5:05 am    Titlul subiectului:  

pei vezi dupa ci, prea bine stii daca te uitai in "Intrebari frecvente"

Cod:
3 Erori
    3.1 Intrebare:   In urma executarii unui script am primit urmatoarea eroare: "Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes)"
         Raspuns:   Aceasta se intampla din cauza faptului ca memoria folosita de scriptul de instalare pe care il folositi este depasita. (maxim admis este 10 MB).

gaseai raspuns si cred ca le dai degeaba mail celor de la evonet! 8O
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Pagina 1 din 1