| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
eugenm
Data înscrierii: 10/Ian/2004
Locație: Romania
|
| Trimis: Sâm Ian 06, 2007 12:42 pm Titlul subiectului: opinia voastra despre www.codelines.ro |
|
|
Revin (e adevarat cam rar o fac) si vreau sa stiu parerea voastra despre site-ul www.nuvreaucritici.ro.
Nota* A mai fost evaluat de voi o data in urma cu exact 1 an.
Va multumesc tuturor anticipat!
[EDIT] - Chiar nu are nimeni o parere (critica,constructiva sa fie...) despre cod, seo, grafica, etc. ??? Chestionarul e incurajator pina acum!
Edited by Dodo: Linkul n-avea rost |
|
| Sus |
|
tralumi
Data înscrierii: 26/Mai/2006
|
| Trimis: Vin Ian 12, 2007 10:13 am Titlul subiectului: interesant |
|
|
| interesant |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Ian 12, 2007 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
mi se pare destul de simplu design-ul pentru un asemenea domeniu..
nu denota foarte mult profesionalism si nu impresioneaza cu nimic in mod special
de ce spun asta ?
am vazut ca aveti servicii web si clientul se uita si la design-ul companiei... Daca il vede mai `nasol` va spune : "Daca mi-l face si mie asa, mai bine ma lipsesc !"
design-ul nu e `nasol` dar e simplu...
din punctul de vedere al programarii... mi se pare ca e html chior sau ai un htaccess `frumos`...
webdesign[n].htm unde n<=maxiMPagini 8O
asta poate da bine la seo dar nu arata pic de profesionalism ! |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Vin Ian 12, 2007 12:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
-pe cine reprezinta site-ul codelines??
-vad ca sunteti o echipa mare..ma asteptam la mai mult profesionalism..
- culorile chenarelor din dreapta sunt urate si nu merg cu nimic.. (apropo.. domeniile .eu sunt gratuite la cam toate hosting-urile.. so vai de oferta)
Cod:
Va recomandam:
* setarea de "register_globals" in fisierul php.ini sa fie "off".
* setarea "magic_quotes" sa fie enabled iar fisierul php.ini sa fie protejat de interogari.
nu prea depinde de un utilizator astea.. si daca el ar cunoaste detaliile astea.. ar face singur cms-ul.. ( site-ul vostru e tot pe baza de cms nu?)
- http://codelines.ro/downloads/ nu e subdomeniu :wink:
-la portofoliu... screenshot-urile lasa de dorit profesionistilor..
-cum puteti sa puneti la portofoliu un script de la templatemonster.. chiar daca ati modificat putin designul??
un site de prof nu foloseste template pt clienti.. fac ei designul.. daca acei clienti chiar exista.. ma opresc aici ca nu mai vreau sa vad si altele..
succes |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Vin Ian 12, 2007 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Oferi servicii web si totusi la portofoliu ai hosting.codelines.ro care este facut din template free ? |
|
| Sus |
|
eugenm
|
| Trimis: Sâm Ian 13, 2007 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc tuturor pentru critici, aprecieri...
Sa raspund si eu cite ceva:
@octavian Citat: din punctul de vedere al programarii... mi se pare ca e html chior sau ai un htaccess `frumos`...
Nu e html chior iar cum e htaccess ... e asa cum avem nevoie - daca cauti dupa multe grupuri de cuvinte il vei gasi in lista cu primele 10 site-uri (realizare site, aplicatii web, etc.) - profesionalismul sta si aici (SEO) unde il doare foarte tare pe client si unde din pacate putini stiu cum se face asta!
designul e simplu pentur ca asa s-a vrut sa fie - se pare ca am reusit (in sfarsit) - daca tu zici ca 'nu e nasol" e bine.
@maska (e mai lung - sper sa ai rabdare si vointa sa citesti pana la capat)
Ca o paranteza:
nu suntem o echipa mare... doar cativa oameni.
pe ei ii reprezinta site-ul.. credeam ca ti-ai dat seama.
cit priveste profesionalismul lor nu despre asta era vorba.
ca tot romanul insa si tu te bagi unde nu te-a intrebat nimeni.
subiectul thread-ului era altul - evaluarea sa din pdv grafica, cod, seo etc. si l-ai atins abia la sfrsitul mesajului tau
despre profesionalism hai sa-i lasam pe altii sa-si dea cu parerea (clientii)
[inchid paranteza]
Citat: ... culorile chenarelor din dreapta sunt urate si nu merg cu nimic.. (apropo.. domeniile .eu sunt gratuite la cam toate hosting-urile.. so vai de oferta)
nu te inteleg??? daca spui cuiva ca ...nu merg cu nimic continua si spune-i cu ce ar trebui sa mearga pentru ca presupun ca stii raspunsul. Asta se cheama critica subiectiva...ca sa nu zic altcumva. Daca tot nu-ti sustii opinia cu ceva abtine-te de la ramarci de genul asta pe viitor. Ai da tu dovada ca esti profesionist daca in opinia ta altii nu mai sunt!
Citat: ... nu prea depinde de un utilizator astea.. si daca el ar cunoaste detaliile astea.. ar face singur cms-ul.. ( site-ul vostru e tot pe baza de cms nu?)
omule... nu scoate din context anumite lucruri ca dau rau.
si aici ti-ai insusit comportamentul subiectiv ... explicatiile de acolo faceau parte dintr-o descriere mai ampla a unui proiect.
cit priveste daca site-ul nostru e "pe baza" de cms - da asa e - daca n-ai fost curios sa citesti si footer-ul site-ului unde e mentionat acest lucru.
Citat: - http://codelines.ro/downloads/ nu e subdomeniu
Nu??? da ce e??? De unde ai mai scos si pe asta??? Cine a spus ca e subdomeniu?
Citat: la portofoliu... screenshot-urile lasa de dorit profesionistilor..
Aici ai dreptata... In sfarsit! Credeam ca n-o sa gasesc si ceva bun la tine. Daca ti-a lasat si tie de dorit esti pe drumul cel bun!
Citat: cum puteti sa puneti la portofoliu un script de la templatemonster.. chiar daca ati modificat putin designul??
cred ca e vorba de hosting.codelines.ro
cine ti-a spus tie ca designul e facut de noi? acolo am facut partea de programare. Sau nu e voie sa faci partea de cod pe un design - indiferent de unde ar fi el inspirat, copiat, refacut, etc.???
Citat: un site de prof nu foloseste template pt clienti.. fac ei designul.. daca acei clienti chiar exista.. ma opresc aici ca nu mai vreau sa vad si altele..
vezi tu? aici ti-ai dat in stamba...
daca te supara numarul de clienti al unora sau altora... precis tu stai mai prost la acest capitol. De ce oare? Ti-ai pus si intrebarea asta?
In final bine ca te-ai oprit. Eu nu obisnuiesc sa-mi dau doar asa cu parerea pe forumuri si nici sa am polemici cu unii sau cu altii.
Am incercat doar sa-ti sugerez cite ceva pe un subiect care imi apartine!
Sper ca ne te-am suparat pentru ca nu mi-am dorit asta!
Inca o data multumiri tuturor.
Raspunsul meu nu se vrea a fi o polemica. M-am uitat si pe alte subiecte si a trebuit sa fac cateva remarci vs. @maska care ar trebui sa fie putin mai cooperant in raspunsurile lui daca tine mortis sa faca parte din categoria profesionistilor!
O zi super va doresc! |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Sâm Ian 13, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eugen... ma bucur ca ai citit mesajul meu.. majoritatea lasa adrese de web mai mult pt. reclama..
vizavis de raspunsurile tale am o mica dilema..discutam despre site-ul pus la evaluare sau despre profesionalismul si modul meu de a raspunde..
De ce te obosesti sa raspunzi unei persoane care nu face subiectul mesajului tau?.. in fine.. vreau sa te contrazic cu cateva chestii..
cand am zis ca http://codelines.ro/downloads/ nu este subdomeniu m-am referit ca voi, (si ca sao dau in misto ca si tine) echipa de profesionisti.. ati scris:
Cod:
Intra pe submeniul Downloads din Servicii web sau poti sa dai un click direct pe linkul de mai jos pentru a deschide intr-o pagina noua:
Codelines - Download Aplicatii web, scripturi PHP, Documentatii
cand am zis ca :
Cod:
cum puteti sa puneti la portofoliu un script de la templatemonster.. chiar daca ati modificat putin designul??
nu m-am referit la hosting.codelines.ro ci la scriptul de template de la monstertemplate care a disparut din site de la voi..
in fine..
si stii care e faza.. nu sunt un profesionist dar am criticat ca un potential client.. si nu ma supara nr de clienti al nimanui.. ca nu sunt banii mei...
Cod:
nu suntem o echipa mare... doar cativa oameni.
pe ei ii reprezinta site-ul.. credeam ca ti-ai dat seama.
pai si pe factura ce scrie la vanzator .. cativa oameni ?? credeam ca ti-ai dat seama la ce ma refer..
ma opresc.. sper sa fii pe drumul cel bun si sa te opresti si tu.. |
|
| Sus |
|
eugenm
|
| Trimis: Sâm Ian 13, 2007 10:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am oprit de la postul trecut pentru ca dupa cum am afirmat nu obisnuiesc sa intru in polemici cu nimeni!
Un singur lucru insa ma doare cind intru pe un forum indiferent care: am vazut pe unii care fara nici o treaba isi dau cu parerea. O fi o discutie, dar nici sa ma bag in seama ca "musca in ... " fara nici o treaba acolo nu e o ideee buna. Ar mai trebui sa invete cred (ar avea de unde) si de pe marginea unor discutii. Gata nu va mai vand ponturi! (Am glumit desigur)
Pentru site-ul pus la evaluare... macar sondajul ma multumeste. E de ajuns cred sa mergem mai departe (eu nu am votat)!
N-am zis eu ca nu mai e de lucru la el!
Inca o data multumiri tuturor pentru criticile facute de voi pe marginea site-ului pus la evaluare.
Bafta tuturor!
[later edit] daca erau mai multi "evaluatori" era mai bine ... asa numai cu 3 (atati am numarat eu) nu e credibil de loc! :( |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Ian 14, 2007 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Tot ce a spus Mascka, adica:
- coloana din dreapta nu se potriveste cu nimic (nu are nici o legatura cu restul site-ului, singurul loc unde se incadreaza cat de cat, este home page-ul)
- date de contact incomplete. Sunteti o firma, o echipa de freelanceri, o echipa de oameni care lucreaza la negru, ...? (adica lipsesc: CODELINES SRL, RO 16620262, J20/1105/2004, ...)
- oferiti servicii SEO insa home page-ul vostru are: (nu-mi spune ca pt. google nu conteaza)
Citat:
<meta name="Keywords" content="" />
<meta name="Description" content="" />
- si restul, nu le mai reiau
Plus (nu le comentez):
1. http://photos.piry.net/view/8018codelines.jpg
2. Citat:
Warning: mysql_result() Unable to jump to row 0 on MySQL result index 7 in /home/codline/public_html/admin/iware.php on line 177
3. parti din site nu functioneaza fara JavaScript (newsletter si alte formulare)
4. arata naspa (design anost) |
|
| Sus |
|
eugenm
|
| Trimis: Dum Ian 14, 2007 10:26 am Titlul subiectului: |
|
|
@carco sarmane - am impresia ca tu abia te-ai trezit in dimineata asta!!! 8O
Citat:
Plus (nu le comentez):
1. http://photos.piry.net/view...
Asta era cea mai proasta gluma pe care o puteai face.
ATENTIE: As fi putut sa uploadez si eu un asemenea screenshot cu unul din site-urile tale dar nu sunt in mintea ta.
In rest extrem de multe observatii aberante, aiurea si fara fundament.
Un sfat prietenesc: Vezi-ti de ale tale!
ADMIN - INCHIDE TE ROG THREAD-UL! |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Ian 14, 2007 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
[offtopic]Eu pierd timpu' sa-mi arunc un ochi pe site-ul tau (serviciile astea de obicei se platesc), semnalez (gratis) cateva probleme de securitate si tu... in loc sa zici mersi si sa remediezi problemele, imi urezi "de bine". Nu mai postati fratilor site-urile la evaluare daca doriti doar laude. Mergeti pe site-uri de dating si laudati-va cu ele nu pe forum de programatori web. Pe aici mai se invart (inca) cativa oameni care inteleg prin web development ceva mai mult decat 10 instructiuni php, un SELECT si 5 tag-uri html[/offtopic]
Poza de la pct. 1. nu e o gluma, este obtinuta de pe site-ul vostru, probabil nu ati invatat inca functiile htmlspecialchars si strip_slashes iar Cod: echo $_POST[...]; reprezinta profesionalism. Daca se apuca lumea de astfel de "glume" pe site-urile clientilor vostri si posteaza astfel de poze, ce crezi ca vor zice acei clienti?
La pct. 2., la fel ca si la 1, folositi $_GET/$_POST in query-uri fara a face nici un fel de verificare/sanitizare. Mai mult, ca sa fie tacamaul complet mai lasati activata si afisarea erorilor...
La pct. 3, am semnalat faptul ca numite sectiuni nu functioneaza fara JavaScript.
iar la pct. 4 mi-am exprimat opinia referitoare la design.
Acum, poti sa-mi numesti aberatiile? |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Dum Ian 14, 2007 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
eugenm, eu inchid thread-ul...
[nu e nevoie de admin, doar un amarat de moderator]
...dar nu e frumos cum vorbesti. Ceea ce se zice aici are rol educativ, trebuie sa ne educam pe noi si sa invatam de la altii... asta este si rolul forum-ului : schimb de experienta ;)
carco are perfecta dreptate : daca ai postat aici trebuie sa te astepti la critici... daca nu ai post-uri in thread, sau ai vr-un post de genul `tralumi` care zice interesant la un site neprofesional atunci trebuie sa te enervezi cu adevarat...
so... la cererea ta, am inchis ! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|