| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
gabysolomon
Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau
|
| Trimis: Lun Noi 20, 2006 11:12 pm Titlul subiectului: Indexare Google |
|
|
Daca faciu un submit la Google Sitemaps cu un sitemap ... Gogle iti mai indexeaza si celelalte pagini sau doar cele din sitemap ?
De ce intreb ... ca am vazut la multi "Ultimele zece cautari" si ma gandeam ca asta e pusa acolo pentru ca google sa ia mereu inca zece pagini cu rezultate dupa diversi termeni ....
Am dreptate ? |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Noi 20, 2006 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| odata ce ajunge pe prima pagina a site-ului, vizitatorul numit google e asa de curios ca va clickui absolut toate linkurile care se gasesc pe acea pagina si pe linkurile din fiecare pagina si tot asa ... |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Mar Noi 21, 2006 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| gaby.. cand mai vezi link-uri gen.. ultimele 10 cautari sau cele mai cautate.. si sunt insirate o gramada de cuvinte link... sa stii ca acela este spam ordinar.. |
|
| Sus |
|
gabysolomon
|
| Trimis: Mie Noi 22, 2006 12:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| In concluzie e bine sau e rau ... partea cu ultimele zece cautari |
|
| Sus |
|
Mascka
|
| Trimis: Mie Noi 22, 2006 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| spamul este o solutie "urata" pentru castigarea unor pozitii mai bune in SERPS, daca nu abuzezi de el SE nu te vor sanctiona.. nu prea ma pricep la acest capitol asa ca-ti recomand un forum specializat |
|
| Sus |
|
prodan_13
Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: constanta
|
| Trimis: Mar Dec 05, 2006 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poate ca ma bag aiurea dar vreau sa intreb si eu ceva. daca am o pagina cu anunturi cam la cat timp trebuie sa uploadez sitemap-ul? la saptamana este bine? |
|
| Sus |
|
gabysolomon
|
| Trimis: Mie Dec 06, 2006 3:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu este o regula fixa vizavi de sitemap ... el difera in functie de cat de repede se schimba site-ul ( daca se adauga noi pagini ... ca paginile existente oricum revine sa le reindexeze )
Asta tu decizi ... daca ai mai introdus sa spunem 30 noi articole .... tu hotarasti sa reintroduci sitemap-ul ... f bine
Oricum google cand vine pe site-ul tau e foarte curios si va Clik-ui in stanga si in dreapta chear daca linkul nu este in sitemap.
Site-mapul este sa il ajute sa ia toate paginile ... poate in mod normal el ar omite anumite pagini ... asa il "fortezi" sa ia toate paginile
Plus ca in sitemap se dau si informatii suplimentare pt fiecare pagina :
-Cat de des se schimba (Zilnic,Saptamanal,Lunar,Anual) care ii va indica spider-ului google de cate ori sa vina sa reindexeze acea pagina.
- Cand a fost modificata ultima oara acea pagina ...
si multe altele ... dar nu vrea sa iti stric supriza asa ca happy google-it |
|
| Sus |
|
Mascka
|
| Trimis: Mie Dec 06, 2006 9:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| de multe ori site-map-ul nu ajuta.. chair din contra. de preferat daca ai un site care-si schimba link-urile des.. adica apar noi pagini , nu continut nou in pagina, nu mai trimite site-map la google.. vine el singur ca e "disperat" dupa noutati.. |
|
| Sus |
|
gabysolomon
|
| Trimis: Mar Ian 09, 2007 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am observat o chetie si as vrea sa stiu daca i s-a mai intampat cuiva
Am avut la un site un sitemap pus ... si google-ul venea destul de des .. o dta la 10 zile maxim
l-am scos si a trecut aproape o luna si nu a mai venit |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|