|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
DrStupid
Data înscrierii: 14/Iul/2003
Locație: Oradea
|
| Trimis: Vin Apr 09, 2004 4:56 pm Titlul subiectului: o problema .. cu afisarea |
|
|
deci .. datorita lipsei de ocupatie :P am inceput sa fac si eu unn site in php , www.cppromania.dap.ro .. dar nu demult m-am apucat sa-l fac. intre timp am avut ceva probleme si o trebuit sa reinstalez windowsu` ... . Acuma am instalat apace hp mysql fix asa cum o fost inainte si nu mai imi apare asa cum trebuie , nustiu de la ce. am atasat doua poze .. cum ar trebui sa apara .
Am facut eu un screenshoot cum imi apare mie si in localhost si pe server www.cppromania.dap.ro/b.jpg ... si aici e un screenshot care l-o facut un prieten d`ameu si se pare ca lui ii merge bine www.cppromania.dap.ro/a.jpg . Mentionez ca am mai patit odata asa ... si la urmatoarea instalare de win. o mers |
|
| Sus |
|
biban
Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu
|
| Trimis: Mar Apr 20, 2004 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
pai chestia e din browser.
Ai proiectat gresit tabelele alea shi browserul le interpreteaza diferit.
Vezi la <table> cellpadding, border etc |
|
| Sus |
|
biban
Data înscrierii: 13/Apr/2003
Locație: Giurgiu
|
| Trimis: Mar Apr 20, 2004 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Inca ceva:
Cand lucrezi la un site foloseste un browser care are motor de randare gecko (netscape sau mozilla, eu folosesc firebird de la moz) pentru ca se pare ca ei tin cont cel mai bine de standardele W3C, si nu o sa mai ai dureri de cap. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|