Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

un site cu muzica,avatare ,tv live
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vip_vyo

Data înscrierii: 12/Feb/2006

Trimis: Vin Noi 17, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului: un site cu muzica,avatare ,tv live  

veveve punct n-am ce face, fac reclama moka punct ro e un site cu muzica ,avatare si tv live.Precizez este un site html.Vreau doar sa-l promovez deci intra doar cine vrea.
P.S:va rog nu ma criticati .
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Noi 17, 2006 9:24 pm    Titlul subiectului:  

ti-e frica sa fii criticat ?

scrie acolo "Free legal music" :lol:
daca te trezesti cu garda acasa, sa le arati marque-ul ala... poate te cred ei ! [eu nu]
Sus  
vip_vyo

Trimis: Vin Noi 17, 2006 10:11 pm    Titlul subiectului: ok o sa modific  

:d
Sus  
vectorialpx

Trimis: Vin Noi 17, 2006 10:45 pm    Titlul subiectului:  

sa modifici site-ul ?! sau `plancarda` cu free music...
bine ca e la lx, sper ca nu ti-ai dat date de contact reale p-acolo 8O
oricum, nu stiu daca te lasa sa le pui muzica pe server... e posibil sa fii dat afara ;)
Sus  
vip_vyo

Trimis: Sâm Noi 18, 2006 11:05 am    Titlul subiectului: e pe 3x.ro nu pe lx.ro  

am voie cu muzica.ca am verificat.si nu mi-am trecut datele reale.Acum am modificat tot designul la site.multumesc pt ca m-ai avertizat
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Noi 18, 2006 10:36 pm    Titlul subiectului:  

"Daca va place muzica, respectati autorii si cumparati albumul! nu incurajeaza in nici un fel pirateria."
si dai mp3 la download :lol:

asa, cu marele meu bun simt, o sa vad mp3-ul si n-o sa-l download-ez, ca sa respect autorul... o sa cumpar albumul ca sa am doua melodii, in loc de una :lol:

acu, hai sa-ti spun...
ca sa fii legal, si sa nu incurajezi pirateria, ai posibilitatea sa tai melodia si sa pui 20-30 de sec din ea (refren sau, ce vrei tu). In cazul in care tu o pui public, pentru download, nu esti cu nimic mai diferit fata de unu` care face 1322 copii ale CD-ului si le vinde pe piata...

ceea ce ai facut tu se numeste ca esti `pirat cu intentii bune`, dar, tot dosar penal primesti si, tot dupa gratii ajungi ! Mai bine scoate draq chestia aia de la inceput ca te faci de ras... pe bune !

referitor la design, ai niste culori care mi-au rupt ochii... incearca sa faci textul lizibil pe background.. rosu pe albastru, albastru pe portocaliu, etc sunt contraste urate si obositoare pentru ochi.

bafta !

edit / 3x, lx, tot aia mi-e ! :)

alt edit - eu iti sugerez sa renunti la ideea cu download muzica
ai putea sa dai link-uri catre sit-uri legale, care vand muzica si, nu la altele ca al tau !
ceea ce faci tu, nu numai ca e urat pentru tine (ai putea sa fii descoperit - slabe sanse, stiu), dar nu cred ca are nici o utilitate (pentru persoana ta, ma refer). daca vrei sa pastrezi ideea, am observat ca ai colectionat cateva posturi de radio, cateva tv-online (astea chiar sunt utile)... incearca sa faci ceva prin care sa ajuti industria muzicala, cum ar fi un top de muzica (doar nume si artist) cu voturi si ... exemplele pot continua...

inca odata, bafta !
Sus  
vip_vyo

Trimis: Dum Noi 19, 2006 8:03 am    Titlul subiectului: Ok..  

Ms pt sfat.Sa vad ce pot face.AA si am uitat sa te intreb .De exemplu e-muzica.net are la fel melodii piratate . Si din cate am vazut nu s-a intamplat nimik.Ei dc au voie?
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Noi 19, 2006 10:54 am    Titlul subiectului:  

n-au voie...

http://e-muzica.net/echipa/

ti se par reale numele alea ?!

acu, nu stiu daca dns-ul poti sa-l obtii pe user anonim... sau sa dai nume fals :roll:
dar oricum... tre sa intelegi : ce e distribuit moca la populatie si nu e casa de discuri sau autor, se numeste furt !
Sus  
vip_vyo

Trimis: Dum Noi 19, 2006 1:00 pm    Titlul subiectului: nu stiu ce sa mai zic  

Nu prea sunt pasionat de muzica da am vazut ca site-urile cu muzica download au succes.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Noi 19, 2006 3:24 pm    Titlul subiectului:  

nu ti se pare logic ?

daca eu as deschide un magazin :
"Dau prezervative moka" ... cine s-ar mai duce la farmacie ? :D

1. nu e legal (in cazul muzicii)
2. nu te ajuta mare lucru (faci vizitatori, intr-adevar)
3. tre sa ai ceva din care sa-ti iasa bani, ca sa merite riscul (parerea mea)
4. nu e nevoie sa dai muzica si sa fi infractor ca sa ai vizitatori - sunt si alte metode ;)

edit ... poti sa oferi altceva, care sa fie gratuit pe piata si care sa fie si util
idee1: cauti tu pentru altii soft-uri si pui link-uri (un fel de librarie freeware online) si idei ar fi multe... ideea e ca tre sa-ti faci publicitate !
idee2: faci un site cu tutoriale [inveti si tu, cu ocazia asta]...
ideile pot continua ;)

problema e ca nu tre sa fie `idiot`, ci practic :)
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Noi 19, 2006 6:41 pm    Titlul subiectului: Re: nu stiu ce sa mai zic  

vip_vyo a scris: Nu prea sunt pasionat de muzica da am vazut ca site-urile cu muzica download au succes.
Si iti risti libertatea pt. un site de succes? Ziceai de e-muzica, nu ai observat ca pe e-muzica nu exista mp3-uri? Ia uita-te la download, nu cumva faci download de pe alte site-uri (bine "ascunse")?
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Noi 19, 2006 9:45 pm    Titlul subiectului:  

si-asa carco, nu cred ca e-muzica ar scapa cu fata curata daca le face cineva un control... poate ca au ei au un backup si, plus d-asta cred ca ei mai scot si ceva bani din asta

sau nu ?! ...si-au luat un template http://webtemplatebiz.com/template-11222.html :lol:
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Lun Noi 20, 2006 1:40 am    Titlul subiectului:  

Macar au cumparat template-ul daca nu muzica :)
Sus  
vectorialpx

Trimis: Lun Noi 20, 2006 1:59 am    Titlul subiectului:  

mda... mi-e teama ca daca incap pe mana `antiPiratilor` or sa vanda si domeniul, nu numai template-ul :lol: Treaba lor... fiecare face ce vrea...

asa cum e si treaba ta, vip_vyo... tu alegi ! ;)
Sus  
vip_vyo

Trimis: Lun Noi 20, 2006 8:51 am    Titlul subiectului: ok m-ati convins  

:p :P :D
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2