| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City
|
| Trimis: Mie Noi 15, 2006 8:00 pm Titlul subiectului: grafica vectoriala din photoshop |
|
|
am niste frunzulite pe care vreau sa le copiez in flash... problema e ca acolo tre sa le animez si sa le `fac felu`...
exista vre-o posibilitate sa fac din gif/jpg - vectorial (orice ar putea recunoaste flash-ul). Am exportat cu ilustrator-ul si imi exporta un document gol :( |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Noi 15, 2006 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| din cate stiu eu despre design n-ai cum sa vectorizezi un gif sau jpeg automat ci doar sa le redesenezi dar direct vectorial |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Mie Noi 15, 2006 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nasol... ma gandeam la o chestie : sa redeseneze el in functie de culori si alte chestii :( ... in fine... 10x ! |
|
| Sus |
|
iulius15
Data înscrierii: 12/Iun/2006
Locație: alexandria
|
| Trimis: Vin Mar 30, 2007 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
m-am trezit cam tarziu, dar poate mai trece lume pe aici si e bine sa fie si o rezolvare, nu?
banuiesc ca tu ori ai rezolvat ori ai renuntat de atunci...
in Illustrator (cred ca din versiunea CS2) exista o unealta Live Trace care "face singura treaba asta"... are niste parametri, dar nu ar trebui sa fie nici o problema daca imaginile tale sunt cat de cat uniforme(la culori si forme ma refer)...
cat despre jpg.. jp-ul este cea mai contraindicata(daca exista grad de comparatie) pentru asa ceva pt ca este un format comprimat... si prin comprimare se pierde calitatea si mai apar si aberatii cromatice... gif-ul ar fi mai bun ... se zice ca la compresia in gif nu se pierde informatia... un format "la moda" este si png-ul care are o transparenta mult mai buna decat giful(dupa parerea mea giful ar trebu sa ramana decat pt animatii... si in curand nnici pt alea pt ca intra puternic swf-ul) |
|
| Sus |
|
slayerb
Data înscrierii: 04/Feb/2007
|
| Trimis: Dum Apr 15, 2007 2:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exista un mod in care iti poti usura trasarea imaginilor din jpeg in vectoriale.
Incearca Macromedia Freehand . Are o functie de Image Tracing gen Corel Photo Trace daca iti suna cunoscut. Merge f bine cand jpegul nu e foarte detaliat si are o rezolutie mare . Dupa ce ai terminat tracingul poti trage imaginea in flash cu drag and drop fara probleme. Sper sa te ajute pe viitor. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Lun Apr 16, 2007 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| k! multam... am facut cate ceva cu marele Flash ;) |
|