Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

grafica vectoriala din photoshop
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City

Trimis: Mie Noi 15, 2006 8:00 pm    Titlul subiectului: grafica vectoriala din photoshop  

am niste frunzulite pe care vreau sa le copiez in flash... problema e ca acolo tre sa le animez si sa le `fac felu`...

exista vre-o posibilitate sa fac din gif/jpg - vectorial (orice ar putea recunoaste flash-ul). Am exportat cu ilustrator-ul si imi exporta un document gol :(
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Noi 15, 2006 9:11 pm    Titlul subiectului:  

din cate stiu eu despre design n-ai cum sa vectorizezi un gif sau jpeg automat ci doar sa le redesenezi dar direct vectorial
Sus  
vectorialpx

Trimis: Mie Noi 15, 2006 9:20 pm    Titlul subiectului:  

nasol... ma gandeam la o chestie : sa redeseneze el in functie de culori si alte chestii :( ... in fine... 10x !
Sus  
iulius15

Data înscrierii: 12/Iun/2006
Locație: alexandria

Trimis: Vin Mar 30, 2007 7:27 pm    Titlul subiectului:  

m-am trezit cam tarziu, dar poate mai trece lume pe aici si e bine sa fie si o rezolvare, nu?

banuiesc ca tu ori ai rezolvat ori ai renuntat de atunci...

in Illustrator (cred ca din versiunea CS2) exista o unealta Live Trace care "face singura treaba asta"... are niste parametri, dar nu ar trebui sa fie nici o problema daca imaginile tale sunt cat de cat uniforme(la culori si forme ma refer)...

cat despre jpg.. jp-ul este cea mai contraindicata(daca exista grad de comparatie) pentru asa ceva pt ca este un format comprimat... si prin comprimare se pierde calitatea si mai apar si aberatii cromatice... gif-ul ar fi mai bun ... se zice ca la compresia in gif nu se pierde informatia... un format "la moda" este si png-ul care are o transparenta mult mai buna decat giful(dupa parerea mea giful ar trebu sa ramana decat pt animatii... si in curand nnici pt alea pt ca intra puternic swf-ul)
Sus  
slayerb

Data înscrierii: 04/Feb/2007

Trimis: Dum Apr 15, 2007 2:32 pm    Titlul subiectului:  

Exista un mod in care iti poti usura trasarea imaginilor din jpeg in vectoriale.
Incearca Macromedia Freehand . Are o functie de Image Tracing gen Corel Photo Trace daca iti suna cunoscut. Merge f bine cand jpegul nu e foarte detaliat si are o rezolutie mare . Dupa ce ai terminat tracingul poti trage imaginea in flash cu drag and drop fara probleme. Sper sa te ajute pe viitor.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Lun Apr 16, 2007 6:32 pm    Titlul subiectului:  

k! multam... am facut cate ceva cu marele Flash ;)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1