Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

ajax query
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
anonim.20CM

Data înscrierii: 13/Sep/2006

Trimis: Lun Noi 13, 2006 3:54 pm    Titlul subiectului: ajax query  

deci am un form cu mai multe input-uri text si validarea se face la onBlur. cand le parcurg cu TAB se sare peste cate un input, adica nu le valideaza pe toate. cum pot sa fac valideze pe rand, am citit undeva da nu prea am inteles cum se face[/code]
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Noi 13, 2006 4:48 pm    Titlul subiectului:  

ca sa le parcurgi cu TAB in ordine in care vrei tu, pune la acele inputuri tabindex="valoare", unde valoare e 1,2,3...etc... adica ordinea in care vrei sa le parcurgi
Sus  
ExcalIbvr

Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea

Trimis: Lun Noi 13, 2006 6:11 pm    Titlul subiectului:  

Am facut un demo de form validation cu cache pe parte de client (adica face ce zici tu): http://www.exigo.ro/work/validate/
Sus  
anonim.20CM

Data înscrierii: 13/Sep/2006

Trimis: Lun Noi 13, 2006 9:36 pm    Titlul subiectului:  

ok o sa incerc cu tabindex si ExcalIbvr am incercat demo-ul dar mie imi da eroari la toate validarile, dar o sa ma uit peste cod. ms pt raspunsuri
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Pagina 1 din 1