Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Rog ajutor
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Alte baze de date
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Andrei Mihaltan

Data înscrierii: 13/Noi/2006

Trimis: Lun Noi 13, 2006 11:17 am    Titlul subiectului: Rog ajutor  

Salutare,
Am si eu o problema legata de SQL.Lucrez de putin timp in SQL si am nevoie de ajutor.

BD: cod_client, data_emi (data emiterii facturii), nr_fact (numarul facturii), fel_op (felul: E-emitere si I-incasare), suma, data_op (data incasarii).As dori ca intr-un grid sa-mi afiseze: toate facturile emise pana la datastop si incasate pana la datastop "minus" toate facturile emise pana la datastop si incasate pana la datastop - 30 (mai putin incasarile dintre datastop si datastop - 30 evident pentru facturile emise in perioada datastop si datastop - 30).In grid sa-mi apara doar clientul si diferenta.

Sunt sigur ca voi care aveti in spate o experienta de multi ani, v-ati mai lovit de aceste probleme, pe care le-ati rezolvat. Va rog frumos daca stiti sa ma ajutati si pe mine.

thisform.grid1.RecordSource = ''

SELECT cod_client, nr_fact, suma as total_debit, data_emi FROM istoric WHERE fel_op="E" AND cod_client<>'DIVERSI' AND BETWEEN(data_emi,startdate,stopdate);
order BY cod_client;
INTO CURSOR crs1

SELECT cod_client, nr_fact, suma as total_credit,data_op FROM istoric WHERE fel_op="I" AND cod_client<>'DIVERSI' AND BETWEEN(data_emi,startdate,stopdate);
order BY cod_client;
INTO CURSOR crs2

SELECT crs1.cod_client, crs1.total_debit, crs2.total_credit, crs2.nr_fact, crs1.total_debit - crs2.total_credit as diferenta from crs1 INNER JOIN crs2 ON crs1.nr_fact = crs2.nr_fact INTO CURSOR crs3
thisform.grid1.RecordSource = 'crs3'
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Alte baze de date
Pagina 1 din 1