Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Freelancer Network Romania
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Freelancer Network
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
MihaiV

Data înscrierii: 09/Aug/2003

Trimis: Mie Ian 14, 2004 2:49 pm    Titlul subiectului: Freelancer Network Romania  

In sfarsit am pus cap la cap urmatorul info:

Proiectul Freelancer Network Romania

Scop:

sa puna in legatura freelancerii cu cei care au nevoie de ei

sa contribuie la dezvoltarea pietei fortei de munca de tip freelancer din Romania

Rol:

asigura o infrastructura eficienta de comunicare si contact intre cererea si oferta de munca

Features (lista e in continua modificare):

nu este specializat doar pe un singur domeniu de activitate

incurajeaza proiectele mari

incurajeaza lucru in echipa

ofera angajatorilor o modalitate simpla si eficient pentru managementul proiectelor propuse

ofera angajatorilor o modalitate simpla si eficienta de a-si forma si organiza echipa de care are nevoie pentru proiectele propuse

ofera freelancerilor posibilitatea de a-si alege proiectele in functie de calificarea si cunostintele pe care le au, nefiind restrictionati doar intr-un domeniu de activitate

toate serviciile furnizate vor fi GRATUITE
Sus  
MihaiV

Data înscrierii: 09/Aug/2003

Trimis: Dum Mar 07, 2004 3:45 pm    Titlul subiectului:  

Momentan avem nevoie de webdesigneri si de webmarketeri. Cine e doritor sa-mi dea un PM.
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 12:05 am    Titlul subiectului:  

Ultimul anunt de aici vad ca e din 2004. Ceva noutati de atunci? Sau e un proiect mort in fașă?
Sus  
kelye

Data înscrierii: 20/Ian/2006

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 1:22 pm    Titlul subiectului:  

Nu chiar.. am mai discutat cu Cristi si a ramas sa fac eu un plan.. din pacate am fost prins in site-ul firmei la care am lucrat (pana sa demisionez :D) .. acum sunt mai liber (mai precis dupa sfarsitul lunii) si voi face din nou o schema cu ce ar trebui sa faca sau sa stie (pe marginea careia se poate discuta)
Sus  
kelye

Data înscrierii: 20/Ian/2006

Trimis: Dum Sep 03, 2006 11:14 pm    Titlul subiectului:  

Iată o primă structură pentru acest proiect

Scopuri principale:
PRINCIPAL (1)
- promovarea outsourcingului .ro
Metode:
- bibliotecă de clase și aplicații freeware "fabricat în românia"
- bază de date cu toți freelancerii + firme de profil din ro (proiecte realizate, colaborări, eventual sistem de notare din partea beneficiarilor )
- un "help network" la care developerii aflați in fața depașirii unor termene pot apela pentru a nu strica reputația generală ( fără jepcari și alte hiene care abia așteapta "prada")

SECUNDARE (2)
- ajutarea și îndrumarea programatorilor începători
Metode
- definirea unor best practices (naming, frameworks, validare, compatibilitate, internaționalizare) - ar fi util un wiki pt partea asta
- îndrumare în mod de abordare proiecte, pașii necesari ( planificare, db design )
- modalități de abordare în programare (oop când/dacă e cazul) tips and tricks

-----------
dacă mai vedeți și alte posibile secțiuni vă aștept pe yahoo la o discuție
Y!: kelye00
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Freelancer Network
Pagina 1 din 1