|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Leocupy
Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Noi 08, 2006 1:17 am Titlul subiectului: problema cu baza de date!!! |
|
|
| Baeti am o rugaminte la voi toti sa ma ajutati si pe mine cu o problema: M-am conectat ftp la forum si am adaugat acolo in template un folder cu ranguri (Ranks) si niste template noi! Totul bine si frumos..am intrat pe forum in panoul administratorului si schimbam de acolo templatele,insa la un moment dat am dat din PROSTIE sa incarc si ranks ala ca template (repet din graba) si din momentul ala sa blocat forumul si imi da eroare ori de cite ori vreau sa intru pe el!!! Eroarea aceea arata cam asa "message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?" ! Cineva mia zis ca sa creat un conflict in baza de date(in radacina) forumului, si nu am ide ce trebuie sa fac!!! Va rog sa ma autatati sal repar ,ca si asa e busit de aproape o saptamina si stiti si voi cit te costa o chestie ca asta!!! Please help my!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|