|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
IMihai
Data înscrierii: 03/Noi/2006
|
| Trimis: Vin Noi 03, 2006 7:53 pm Titlul subiectului: ajutor!!! instalare php,mysql,apache |
|
|
am o problema care efectiv imi scoate peri albi de 1 saptamana.
mai exact:
am instalat prima oara php,mysql si apache-ul manual,dupa un tutorial de pe o paghina e-tutoriale..sau ceva de genul...mentionez ca erau unele dintre ultimele versiuni adica php 5 ,mysql5 si apache 2 parca...am configurat php.ini am decomentat tot felul de librarii si extensii,am configurat apache-ul si am pus si php-ul ca modul,am bagat in PATH-ul winului extensiile php-ului...si ...am avut aceeasi problema care persista si acum ..adica ...dintr-un script php nu ma pot conecta la o baza de date,nu pot crea tabele,nu pot interoga ..nu pot face nimic.
Am sters tot ce am instalat...si am bagat winlamp-ul la recomandarea unui "expert" si am avut aceeasi problema.
Am sters si programul acesta din urma..si am bagat xampp same shit.am bagat easyphp asta din urma..mi-a lasat un gust ..foarteee amar..
Ma poate ajuta cineva cu niste indicatii...niste versiuni de php mysql si apache care sa comunice bine...sau poate n-am facut eu anumite setari,e posibil sa fie de la windows,sa-l bag din nou??orice ajutor e bine venit..am o lucrare de licenta de facut si nu pot sa ma apuc sa invat....practic...ca-mi am batai de cap cu erorile astea..va multumesc |
|
| Sus |
|
The Dog
Data înscrierii: 01/Noi/2005
|
| Trimis: Mie Noi 15, 2006 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai rezolvat problema?
Daca nu, da-ne mai multe detalii... De ce nu poti face nimic? Ce anume se intampla? Iti da ceva mesaje de eroare? Sau ce se intampla?
Asta cu "nu merge nimic" e cea mai vaga exprimare si nu o sa te poata ajuta nimeni daca ii spui atat... :) |
|
| Sus |
|
iGNiTe
Data înscrierii: 13/Mar/2007
Locație: Craiova
|
| Trimis: Joi Apr 05, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci am exact aceleasi probleme ca tine 8O simt ca tampesc..some1 pls say smth.. de ex mie nici macar Apacheul nu-mi merge pt inceput.. dak intru in cmd si scriu telnet localhost 80 apare connection error..si din cate stiu eu asta inseamna ca nu se poate conecta nici apacheu pe portu 80.
chiar daca in programe gen easyPhp apare apache running..si cand intru in http://localhost nu se incarca de nici un fel..wtf...ce as putea sa fac? |
|
| Sus |
|
vaida.dan
Data înscrierii: 05/Apr/2007
|
| Trimis: Joi Apr 05, 2007 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te sfatuiesc sa folosesti cu incredere Wamp.
Apoi foloseste optiunea Test Port 80 si vezi daca este intr-adevar folosit. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|