Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Domeniu si HOST - configurare
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Vin Noi 03, 2006 5:07 pm    Titlul subiectului: Domeniu si HOST - configurare  

Daca am un domeniu cumparat de la RNC iar orice alt hosting gratuit sau nu gratuit, cum pot face o adresa x@domeniul.ro si daca se poate... Nu am nevoie de webmail ci doar sa-mi dea forwarding sau exista vreo posibilitate ca x@domeniul.ro sa o aliez cu numele xy@yahoo.com si sa-mi trimiti pe adresa x@domeniul.ro mailul si sa ajunga pe cel de pe Yahoo!

Si asta sa nu fie in functie de host, eu vreau sa aflu cat de mult se poate configura domeniul.

Multumesc Anticipat!
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Sâm Noi 04, 2006 9:49 pm    Titlul subiectului:  

Nu cred ca poti face ce vrei tu fara domeniu ...

Din cate stiu eu cand trimiti un mail ... el se conecteaza la serverul din domeniu ... si cauta acolo un server de mail si il trimite lui

Ex : Cand trimiti un mail la office@domeniu.ro ... mailul merge la serverul de mail de pe hostul domeniu.ro

Sper sa nu ma insel
Sus  
black diamond

Data înscrierii: 23/Mai/2005

Trimis: Dum Noi 05, 2006 11:56 am    Titlul subiectului:  

Se poate face asa ceva la orice hosting unde ai cpanel (si ai drepturi, evident).

Eu folosesc trei adrese de mail pe fiecare domeniu si gmail (unde pot adauga ce adrese de email vreau eu la from).
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Pagina 1 din 1