Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

JPG sau FLASH
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Vin Noi 03, 2006 5:04 pm    Titlul subiectului: JPG sau FLASH  

Am si eu o intrebare care ma roade de ceva timp: Cum anume se face acea chestie cand o persoana nu are Flash Player Instalat in loc de animatia swf sa-i apara o imagine jpg/png/gif?

Si inca o intrebare: Am intalnit situatii cand o animatie flash pe un comp se vedea textul, pe altul nu se vedea... Am dedus ca ar fi de la faptul ca cel care nu afisa nu avea ultimul flash player, dar asta e un lucru bun?

Adik intr-un fel eu tre sa fac o animatie obligat in Flash 6 sau 7 (ma refer sa o exportez) pentru ca nu toti au flash 8... e oare benefic flash 8 sau nu ca am observat ca si swf 8 ocupa mai putin decat 8.

In fine, daca se poate sa raspundeti macar la prima intrebare e bine, daca vreti sa comentati la a doua e si mai bine.
Sus  
KING

Data înscrierii: 20/Oct/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Noi 05, 2006 5:07 am    Titlul subiectului:  

vezi aici http://www.sitepoint.com/print/1209
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1