Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Filmul in flash nu se incarca
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
tavi_10

Data înscrierii: 30/Ian/2006

Trimis: Lun Oct 30, 2006 11:50 am    Titlul subiectului: Filmul in flash nu se incarca  

Am o mare problema cu prima pagina a site-ului: nu se incarca partea de flash (care ocupa de fapt toata pagina) cu noile versiuni de flash player aparute. Problema dureaza din vara, dar eu am ignorat-o sperand ca este vorba de un bug "de la ei". Dar se pare ca nu apare nici o versiune noua prin care filmul sa mearga.

Adresa site-ului este www.e-astrologie.ro si cred ca problema este ca filmuletul incarca continut si dupa ce termina de incarcat partea principala. Numarul de vizitatori a ajuns la un sfert din ce era inainte (si cei ramasi sunt cei care au linkuri direct la continut si nu la priam pagina), nu mai pot da adresa site-ului nimanui ca sunt aproape sigur ca n-o sa-i mearga.

Ce pot sa fac?
Sus  
tavi_10

Trimis: Lun Oct 30, 2006 12:17 pm    Titlul subiectului:  

Bun, dupa ce am cautat disperat pe internet am descoperit ca este vorba de schimbari facute de Adobe intentionat. Sunt schimbari pentru a face filmele flash mai sigure, aici este un link pentru cei care se conffrunta cu aceleasi probleme: Schimbari de securitate la Flash player 7.0
Sus  
tudord

Data înscrierii: 27/Feb/2006

Trimis: Lun Oct 30, 2006 12:50 pm    Titlul subiectului:  

offtopic// initial am crezut ca am nevoie de alti ochelari.... schimba si tu putintel fontul de pe prima pagina,,,,
Sus  
tavi_10

Trimis: Mar Noi 21, 2006 8:00 pm    Titlul subiectului:  

Prima pagina ocupa tot spatiul disponibil. daca tu il vezi ca fiind mic, eul il vad ca fiind in exces de mare. Nu am ce sa schimb.
Sus  
cosm

Data înscrierii: 13/Apr/2007

Trimis: Sâm Apr 21, 2007 12:09 am    Titlul subiectului:  

Instaleaza alta versiunde de flashplayer si iti va merge, nu ee neaparat de la setarile de securitate.(desi nu e exclus)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1