|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tavi_10
Data înscrierii: 30/Ian/2006
|
| Trimis: Lun Oct 30, 2006 11:50 am Titlul subiectului: Filmul in flash nu se incarca |
|
|
Am o mare problema cu prima pagina a site-ului: nu se incarca partea de flash (care ocupa de fapt toata pagina) cu noile versiuni de flash player aparute. Problema dureaza din vara, dar eu am ignorat-o sperand ca este vorba de un bug "de la ei". Dar se pare ca nu apare nici o versiune noua prin care filmul sa mearga.
Adresa site-ului este www.e-astrologie.ro si cred ca problema este ca filmuletul incarca continut si dupa ce termina de incarcat partea principala. Numarul de vizitatori a ajuns la un sfert din ce era inainte (si cei ramasi sunt cei care au linkuri direct la continut si nu la priam pagina), nu mai pot da adresa site-ului nimanui ca sunt aproape sigur ca n-o sa-i mearga.
Ce pot sa fac? |
|
| Sus |
|
tavi_10
|
| Trimis: Lun Oct 30, 2006 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Bun, dupa ce am cautat disperat pe internet am descoperit ca este vorba de schimbari facute de Adobe intentionat. Sunt schimbari pentru a face filmele flash mai sigure, aici este un link pentru cei care se conffrunta cu aceleasi probleme: Schimbari de securitate la Flash player 7.0 |
|
| Sus |
|
tudord
Data înscrierii: 27/Feb/2006
|
| Trimis: Lun Oct 30, 2006 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| offtopic// initial am crezut ca am nevoie de alti ochelari.... schimba si tu putintel fontul de pe prima pagina,,,, |
|
| Sus |
|
tavi_10
|
| Trimis: Mar Noi 21, 2006 8:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Prima pagina ocupa tot spatiul disponibil. daca tu il vezi ca fiind mic, eul il vad ca fiind in exces de mare. Nu am ce sa schimb. |
|
| Sus |
|
cosm
Data înscrierii: 13/Apr/2007
|
| Trimis: Sâm Apr 21, 2007 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| Instaleaza alta versiunde de flashplayer si iti va merge, nu ee neaparat de la setarile de securitate.(desi nu e exclus) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|