Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Terra-Online
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
disparut

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Iasi

Trimis: Dum Oct 29, 2006 11:47 pm    Titlul subiectului: Terra-Online  

http://www.terra.cereri.info va place acest site ? Mai este inca in lucru... dar sper sa reusesc sa fac cat mai multe chestii... sa modific in script ! Sper sa va placa... oricum scriptu asta e cam varza... nu merge RSS daca dai click iti da pagina eroare... si mai sunt niste chestii enervante... dar ma descurc eu :P
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Dum Oct 29, 2006 11:52 pm    Titlul subiectului:  

Citat: Acest site functioneaza Cu ajutorul sistemului CMS-PunctWeb SOC www.punctweb.com !
Pai care e faza? Tu ce ai lucrat la el?
Sus  
disparut

Trimis: Lun Oct 30, 2006 6:50 am    Titlul subiectului:  

mai deci mult.... n-am lucrat.... doar am facut psu categorii pe la stiri articole, forum... am baga articole si stiri.... si jos am facut pus cod javascript... intr-un fel de table.... ;) dar.... urmeaza sa fac... mai multe modificari in script... dar trebuie sa ma ajute cineva.. si acuma stau pana are el timp... ca eu nu ma pricep la limbaje de programare.... daor asa cat de cat... ;)
Sus  
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Oct 30, 2006 10:39 am    Titlul subiectului:  

adica vrei sa ne arati ca stii sa configurezi un cms?!
lolsi ce ai vra sa auzi..felicitarile mele? :)) lol
Sus  
disparut

Trimis: Lun Oct 30, 2006 10:48 am    Titlul subiectului:  

wei... deci postul asta l-am facut ca sa spuneti ce parere aveti despre site.... cum vi se pare... tema site-ului cum arata ! nu l-am facut sa va bateti joc de mine :x daca vrei sa zici ceva zi despre site. nu despre mine :x
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004

Trimis: Lun Oct 30, 2006 11:34 am    Titlul subiectului:  

Da' tu de ce-ti bati joc de noi cand ne intampani cu rahatu' ala de "Intra pe site apasand OK"?
Sus  
humeniuc

Data înscrierii: 14/Ian/2006

Trimis: Lun Oct 30, 2006 11:38 am    Titlul subiectului: prost gust  

faza cu "Intra pe site apasand ok".
http://www.top40.ro/js/vote.php.... e de tot rasul si de prost gust
am apasat bineinteles cancel.
daca vrei vot, pe al meu l-ai pierdut, indiferent de cat de prost sau de bun e site-ul. asa ceva nu se face
Sus  
disparut

Trimis: Lun Oct 30, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului:  

dar nu-mi bat jco de voi... pru si simplu am pus mesajul acela pentru a primi mai multe voturi... uite care e faza...nu prea ma inteleg bine cu toata lumea.. si chiar daca m-as intelege... sa zicem ca intra un necunoscut pe site... si la randul lui are si el site... crezi ca daca ar aparea mesajul Voteaza acest site in top 40 apasand ok sau cancel daca nu doresti s-o faci....... ce-ar apasa ? eu zic ca ar apasa cancel ;) asa... sunt mai putini care isi dau seama ca daca apasa ok ma voteaza undeva... ;) daca va supara... as putea s-o scot ;)
dar... mai intai sa mai acumulez vreo 5,6 voturi !

Multumesc pentru intelegere !........ sii PACE[/b]
Sus  
humeniuc

Data înscrierii: 14/Ian/2006

Trimis: Lun Oct 30, 2006 1:30 pm    Titlul subiectului:  

ok..... e normal sa vrei sa iti cresti siteul. Insa trebuie sa ai grija cum o faci. Pentru ca ceea ce ai facut nu e foarte frumos. Vrei sa cresti? Ofera calitate. Si cred ca oamenii o sa te voteze sau o sa vorbeasca despre site-ul tau. Daca nu, o sa moara in 2 luni. Pentru ca lumea o sa zica "-A! E site-ul ala care m-a pacalit sa il votez. Nu ma mai pacaleste inca o data! Pa. Am inchis pagina."
Sus  
disparut

Trimis: Lun Oct 30, 2006 6:08 pm    Titlul subiectului:  

Ok... ms de sfat ! chiar acum o sa scot acel mesaj, sau... tu ce zici sa-l scot sau sa-l modific ?
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005

Trimis: Lun Oct 30, 2006 6:10 pm    Titlul subiectului:  

vezi tu lucrul ala pe cele mai tari 50 de site-uri din romania?
Sus  
disparut

Trimis: Lun Oct 30, 2006 6:14 pm    Titlul subiectului:  

Deci ar fi potrivit sa-l sterg asai ..? Ok o sa-l sterg. Asta pt voi utilizatorii site-ului..... ma rog daca veti deveni... daca nu macar pt voi sfatuitorii cu experienta de pe phpromania.net ! 8) MS de sfat kleampa !
Sus  
disparut

Trimis: Lun Oct 30, 2006 6:17 pm    Titlul subiectului:  

va rog intrati unu si vedeti daca mai apare mesaju ala si spuneti-mi
ca eu oricum ca webmaster al site-ului.... pe ip meu nu se vedea nici inainte acel mesaj :P
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1