Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Probleme cu spam-erii
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
drujba

Data înscrierii: 22/Oct/2006

Trimis: Dum Oct 22, 2006 8:19 pm    Titlul subiectului: Probleme cu spam-erii  

Poate ma ajuta cineva...ce pot face ca sa nu se mai inregistreze tot felul de useri ciudati care isi planteaza paginele lor de web ca reclama in formularul de inscriere..ex:

bill_cghsftd si bill_cghsftd@freemail.com si pune pagina lui de net ca reclama ...normal ca nu poate sa se activeze ca mailul este fals dar nici nu-i intereseaza , pun doar web-ul lor ca reclama.
ce pot face sa ii blochez.
am un forum phpbb cu toate up-urile la zi.
sper ca am fost coerent...dar deja imi dau crize de nervi spam-erii astia pe care ii sterg zilnic din forum.

multumesc. :banghead:
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Dum Oct 22, 2006 9:29 pm    Titlul subiectului:  

daca dadeai un search pe forum gaseai.. hai ca am dat eu pt tine pe phpbb
incearca http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=382890&highlight=spam sau http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=393503&highlight=spam
Sus  
drujba

Data înscrierii: 22/Oct/2006

Trimis: Lun Oct 23, 2006 12:27 am    Titlul subiectului:  

multumesc mult pentru ajutor.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1