Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Critici- www.lifeart.ro
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
rotarue

Data înscrierii: 22/Iun/2006

Trimis: Lun Oct 16, 2006 11:34 am    Titlul subiectului: Critici- www.lifeart.ro  

Salut,
Doresc un pic de ajutor cu privire la site-ul de mai sus. Bineanteles ca orice problema are si o rezolvare. Oricum sunt baiat salon si dau si doua beri... sau mai multe.
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Oct 16, 2006 11:36 am    Titlul subiectului:  

E cam prea simplu ca sa avem ce evalua (doar daca nu vrei sa evaluam maseuzele ;) ).

Ai putea realiza si o varianta html daca tot ai cateva pagini. (eu n-as fi folosit deloc flash (poate doar sIFR) pt. un site de genul acesta)
Sus  
rotarue

Trimis: Lun Oct 16, 2006 2:35 pm    Titlul subiectului:  

Ok o sa fac unul in html, dar doresc sa-i atasez si un forum si apropo' ele sunt ei :D , oricum dau berea
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Lun Oct 16, 2006 11:39 pm    Titlul subiectului:  

versiunea in limba romana:
the touch you trust

flash-ul ala se incarca greoi...
cu toate ca are cateva informatii

ceea ce banuiesc eu e ca este format din imagini

incearca din frumusetea vectorialului !

macar textul :)

bafta !

edit //

sa nu crezi ca n-am inteles ca
the touch you trust
este un logo/moto

.. problema este ca sunt multe firme care au sloganuri (in limba nativa a firmei)... ce-ar fi ca nike sa aiba in china ca logo:

just do it !

?
Sus  
rotarue

Trimis: Mar Oct 17, 2006 7:30 am    Titlul subiectului:  

Salut Octavian, mersi pt. sfat - asa o sa fac iar in ceea ce priveste motto-ul o sa-l schimb.
Sus  
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:14 am    Titlul subiectului:  

nu prea ai ce critica la site...ca e aceeasi idee in tot site-u..doar ca sa intri pe explorer(eu numai asta folosesc) si sa vezi ca pentru a apasa un buton, trebuie "sa activez "acel flash, ca mai apoi sa navighez(apare acel border in juru flashului). elimin-o!

in rest, e simpatic tare!

a, si inca ceva: cred ca la hotel massage, acea linie care apare prima, apoi vine tot textu, lipseste...(cea care la urma apare in partea stanga la site, une e acel border verde inchis)
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mar Oct 17, 2006 11:32 am    Titlul subiectului:  

baiat de salon ai vrut sa zici nu?? :lol:
si hai sa beau 6 beri... :lol:
culorile.. de obicei relaxarea e asociata cu o culoare calda.. nu ca a ta..
se cam confunda logo cu event ala.. sau sunt totuna?
text.. nu te avantajeaza spunand caceilalti sunt neprofesionisti si tu da.. nu aveti voi grija de bunastarea mea ci poate doar de relaxarea si buna dispozitie.. ce garantii oferiti?? ca asa zice acolo?
pai daca am ales varianta in romana.. cauta sinonime pentru meniul de jos..
-meniul de jos e inutil.. toate textele sunt valabile oricaruia din optiunile selectate..

a ..curiozitatea mea... cu e cu masajul asta asezat.. poate nu inteleg bine dar nu am auzit de masaj in picioare... :lol:
Sus  
rotarue

Trimis: Mar Oct 17, 2006 6:49 pm    Titlul subiectului:  

Ok, numai si pt. timpul pierdut cu evaluarea si tot meriti cele 6 bericioaice :salute: . Te-am trecut pe lista.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Oct 22, 2006 2:30 pm    Titlul subiectului:  

ca flash nu e asa rau, in afara de tema de culori care nu mi se pare deloc relaxanta ...

si nu e valid.
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Dum Oct 22, 2006 5:05 pm    Titlul subiectului:  

Si eu de unde stiu in ce localitate sunteti? Sau veniti la domiciliu oriunde in tara?
Sus  
dentastyle

Data înscrierii: 07/Noi/2006
Locație: Galati

Trimis: Mar Noi 07, 2006 3:30 pm    Titlul subiectului:  

Oricum ar trebui schimbat cu totul site-ul dumneavoastra, ca unul din site-urile la care lucrez are in fata dumneavoastra in google cam toate cuvinte cheie ale dumneavoastra, si site-ul dumneavoastra nu prea este gasit de pe google decat daca omul cauta lifeart
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Mar Noi 07, 2006 5:14 pm    Titlul subiectului:  

dumneavoastra doreati sa ne spuneti ca aveti site ?

si noi !

Citat: si site-ul dumneavoastra nu prea este gasit de pe google decat daca omul cauta lifeart

asta pentru ca probabil metatagurile sunt putine si pentru ca probabil ca sit-ul este undeva in coada paginilor google insa...este, deci exista...
Sus  
dentastyle

Trimis: Mar Noi 07, 2006 10:55 pm    Titlul subiectului:  

Oricum am purtat acum cateva luni cateva discutii cu patronii de la LifeArt si sunt oameni deosebiti, care vor sa faca, ceva deschizatori de drumuri in domeniul masajului asezat in romania, si pentru asta merita tot respectul.

Parerea mea ca ar trebui sa renunte la site-ul in flash si sa faca unul html cu ceva mai multe informatii, eventual cineva de aici de pe forum mai priceput sa il ajute, eu am invatat citind forumuri si tutoriale, si inca nu stiu suficiente in domeniu
Sus  
Tudy

Data înscrierii: 22/Sep/2004
Locație: Cluj-Napoca, Romania

Trimis: Mar Noi 07, 2006 11:11 pm    Titlul subiectului:  

Da da eu tot nu inteleg. Vin in orice localitate din tara?
Sus  
dentastyle

Trimis: Mar Noi 07, 2006 11:21 pm    Titlul subiectului:  

Iti spun eu ca LifeArt este din Bucuresti, si intradevar este o scapare ca nu au specificat orasul, dar am observat ca la mai multe firme din diverse domenii le lipseste aceasta informatie si anume localitatea, noroc ca la date de contact au si un nr de tel fix si datorita prefixului poti deduce judetul
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2