Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

sunt satul de save as. vreau ceva original
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
junioru

Data înscrierii: 18/Feb/2006
Locație: LocalHost

Trimis: Dum Oct 15, 2006 12:40 am    Titlul subiectului: sunt satul de save as. vreau ceva original  

sunt satul de copii infecte, de click dreapta save as de pe netul de la noi, cel putin in materie de siteuri "mici", desi chiar si cele mai "marisoare" care obtin profit si totusi nu reinvestesc intr-o interfata si un sistem de lucru "unicat", asa ca propun sa deschidem o lista cat mai mare in care cei ce doresc sa-si faca un site sa poata descoperii "efecte" si "smecherii" ca siteul lor sa arate diferit de cele ce exista deja, o pagina din forum in care doritorii sa-si poata gasi sursa de "inspiratie", chiar daca le indica meniul si tot ce au de facut poate in loc de verde vor alege galben, poate in loc de 125 aleg 255 poate...poate...poate cineva chiar vrea sa invete sa deseneze singur, si o sa descopere ca-i mai simplu sa desenezi tu decat sa furi de la altii...

incep cu un link din partea mea...

http://www.pslover.com
Sus  
exael

Data înscrierii: 27/Apr/2005
Locație: Slavui City

Trimis: Dum Oct 15, 2006 2:07 am    Titlul subiectului:  

O sa vin si eu cu un tutorial... cum sa-ti faci iconite pt. siteul tau....

o sa revin luni seara :) cu tutorialul :P
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Dum Oct 15, 2006 1:04 pm    Titlul subiectului:  

Ala e site de tutoriale sau de Google Ads ?
Caci sunt mai multe reclame decat tutoriale..
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Dum Oct 15, 2006 1:17 pm    Titlul subiectului:  

Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1