|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
The Dog
Data înscrierii: 01/Noi/2005
|
| Trimis: Mar Oct 10, 2006 3:55 pm Titlul subiectului: continut google adsense |
|
|
Am si eu ceva intrebari despre google adsense...
1.
Cat de legal/ilegal acceptat/neacceptat de google e sa iei text de pe alte site-uri si sa-l pui in paginile tale? Stiri, sa zicem...
Sau daca pun nishte imagini pe care le gasesc pe ODC sa zicem... si despre care nu shtiu nimic... nu shitu cine le-a facut... Am shanse sa ma trezesc peste 3 luni ca ma da cineva in judecata ca am postat pe site-ul meu imaginile fara sa imi fi dat ei voie? Intreb asta pentru ca am vazut de exemplu joculetze postate pe site-uri... sau videoclipuri...
2.
Cum e recomandat sa fac? Termin site-ul si-l inscriu in Google Adsense, iar apoi incerc sa-mi atrag cat mai multi vizitatori, sau e mai bine sa-l inscriu in Adsense dupa ce am un numar oarecare de accesari (1000 sa zicem) ?
3.
Limba romana nu e acceptata in program... Dar daca fac un site care are si varianta in romana si in engleza... e ok? Sau tot nu ma vrea Google?
4
Pentru inceput voi incerca pe un domeniu free hosting. E ok un domeniu gen site.domeniu.ro sau e preferabil site.domeniu.com ? |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Mar Oct 10, 2006 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. n-are nici o treaba adsense-ul cu asta
2. e acelasi lucru... nu te afecteaza cu nimic numarul de utilizatori...
3. afisezi ads-urile doar daca limba setata este engleza (pentru paginile in romana foloseste un serviciu romanesc ex: neogen) ... limba romana este acceptata in program... doar pentru unele situri... daca ai vreun site klumea poate reusesti sa-i corupi. Un exemplu de exceptie de la regula este 3xforum care desi are forumurile gazduite in limba romana, a fost acceptat de adsense.
4. nu conteaza daca este .com sau .ro ... si totusi nu sunt sigur daca accepta freehosts |
|
| Sus |
|
The Dog
|
| Trimis: Mar Oct 10, 2006 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi, dar inca mai am nelamuriri... :) :
1. ok, adsense n-are treaba cu asta, dar legal e?
2. deci pe google nu-l intereseaza daca site-ul pe care-l inscriu eu in adsense are in momentrul inscrierii 0 sau 1000 de afisari, da? Adsense te plateste pt numarul de click-uri pe reclamele lor, da? deci important e sa am de-astea cat mai multe, corect?
4. am inteles ca au fost si site-uri pe free host-uri si au fost acceptate... avem cazuri pe-aici? :)
Si inca ceva... Pot sa pun script de la www.top66.ro de exemplu pe site? pentru statistici vizitatori? Nu se supara goooglr-ul ca e link spre site in limba romana?
Si... in site-ul meu pot sa pun link-uri catre alte site-uri fara sa cer acceptul lor, da? Nu e nimic ilegal in asta, corect?
mersi... |
|
| Sus |
|
The Dog
|
| Trimis: Mie Oct 18, 2006 11:21 am Titlul subiectului: |
|
|
anyone? any ideeas?
pot sa pun link de la top66 sau neogen de exemplu pe aceeasi pagina cu Ads by Google ?
... plus ce-am mai intrebat in mesajul anterior... :) |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Oct 18, 2006 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
1. da