Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ma retrag ...
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Sep 24, 2006 10:01 pm    Titlul subiectului: Ma retrag ...  

Pai, profit de faptul ca sunt cam trist (motivele variaza din minut in minut) ca sa fac si pasul asta.

In ultimele zile prioritatile mi s-au schimbat radical ... ajungand la o porcarie.

De doi ani (si ceva maruntis) sunt pe aici, discutand, ajutand, certandu-ma, razand, facand parte dintr-o familie care zilnic are ceva de spus, interesant sau nu.
Ma bucur ca am ajuns sa fiu o parte a acestei comunitati, ca pana acum in cei 2 ani am intrat zilnic de nenumarate ori si am avut onoarea sa va raspund de aproximativ 3000 de ori (mai mult sau mai putin), ma bucur ca multe persoane au ajuns sa foloseasca acest forum ca o sursa de inspiratie ...

Dar e cazul sa trec si eu mai departe ...
"Greii" acestui forum au plecat pe rand, datorita incepatorilor care refuzau sa inteleaga. Motivul meu este altul, anume ca am atins un apogeu(zic eu) si nu consider ca pot sa fiu mai de ajutor decat sunt, nu pot sa fiu mai aproape de comunitate decat sunt si nu pot sa mai ofer subiecte interesante de discutii (despre cod sau nu).

O sa mai trec p-aici cand mai e vorba sa promovez (ahem ... spam) ceva sau sa verific aptitudinile noilor evaluatori care sper eu ca vor fi prezenti la "datorie" ...

Pana atunci va urez toate cele bune, si sa aveti grija de voi, de comunitate, de lucrul care il avem toti in comun.

Logging out, The Pirahna (aka Piry)
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Sep 24, 2006 10:19 pm    Titlul subiectului:  

hmmm, probabil e o dispozitie de moment, nu imi pot imagina forumul fara sarea si piperul date de tine :lol: (glumesc)
cum ramane cu intalnirea de pe 30?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Sep 24, 2006 10:20 pm    Titlul subiectului:  

nu vad comentarii pe acolo, dar eu ma tin de cuvant si vin
Sus  
necenzurat

Data înscrierii: 10/Sep/2005

Trimis: Dum Sep 24, 2006 11:05 pm    Titlul subiectului:  

whise decision
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Dum Sep 24, 2006 11:07 pm    Titlul subiectului:  

Se face intalnire pe 30?
Unde?
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Sep 25, 2006 12:16 am    Titlul subiectului:  

xtzy a scris: Se face intalnire pe 30?
Unde?

http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=7732
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Lun Sep 25, 2006 8:33 am    Titlul subiectului:  

vreau sa vin si eu :?

nu de multe ori am contrazis pe acest forum... dar... da-mi voie piry...

ca sa treci mai departe tre sa nu uiti de unde ai plecat... si nu cred ca exista un apogeu. Faptul ca ai postat topic-uri pe acest forum inseamna ca nu ai uitat de unde ai plecat... toti am plecat de undeva si am ajuns mai departe sau... mai pe loc...

eu... recunosc... acum incep sa programez (de vre-un an si ceva:)) si cunosc cate ceva despre web.... dar o sa continui sa postez de oriunde am posibilitatea... Internetu`-i mare... :)

daca ai luat decizia asta... tot respectul
da` ti-am zis... sa nu uiti de noi... (nu stiu daca de mine, personal)... da e vorba de forum...

PS: `...` reprezinta regretul :(
succes in continuare si toate bune !
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1