| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
a4tech
Data înscrierii: 03/Noi/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:11 pm Titlul subiectului: ban ?? |
|
|
Salut ,
Am si eu o intrebare pt domni Admini si Moderatori .. de aseara nu mai pot sa intru pe site .. acum a trebuit sa intru printrun proxy am cumva ban si nu stiu eu .. daca da de ce ? sau aveti vre-o idee ... ???
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
|
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca era ban nu-ti dadea timeout :) iti afisa un mesaj frumos sa te anunte ca n-ai ce sa cauti pe aici... si in plus nu vad de ce te-ar fi banat si nici nu cred ca se ocupa administratorul sa baneze oameni de pe site. Deci problema e de la firewallul tau. |
|
| Sus |
|
a4tech
Data înscrierii: 03/Noi/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Domnule Dodo este exclus sa fie din cauza firewall-ului meu .. de ce pentru ca inainte de asta imi mergea .. am postat ceva nu mai stiu ce .. asta a fost cam pe la ora 8 parca din cite imi aduc eu aminte apoi pe la 5 dmineata cind am terminat am dat un restart ca aveam uptine 3 zile :) apoi dimiteaza nu am reusit sa mai intru pe site deloc nici de pe windows nici de pe linux ... am sunat la minunatul meu isp si nu mi-au zis nimic ... nu pot sa imi dau seama ce se intimpla ... apropo acum sint pe acelas pc doar ca folosesc un proxy ... |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar nu gasesc o explicatie logica in cazul asta :) |
|
| Sus |
|
whooper
Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON
|
| Trimis: Mar Oct 10, 2006 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
si mie imi face asa cand folosesc link-urile directe catre posturi din pagina "search new posts" .. ca sa nu mai faca trebuie sa selectez link-ul cu imagine din "Last Post:" ...
o fi serverul prea ocupat :) sau exista niste redirectari care impreuna cu o protectie de X click-uri pe secunda .. dau eroarea asta. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|