Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

ban ??
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
a4tech

Data înscrierii: 03/Noi/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:11 pm    Titlul subiectului: ban ??  

Salut ,

Am si eu o intrebare pt domni Admini si Moderatori .. de aseara nu mai pot sa intru pe site .. acum a trebuit sa intru printrun proxy am cumva ban si nu stiu eu .. daca da de ce ? sau aveti vre-o idee ... ???

The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:17 pm    Titlul subiectului:  

Daca era ban nu-ti dadea timeout :) iti afisa un mesaj frumos sa te anunte ca n-ai ce sa cauti pe aici... si in plus nu vad de ce te-ar fi banat si nici nu cred ca se ocupa administratorul sa baneze oameni de pe site. Deci problema e de la firewallul tau.
Sus  
a4tech

Data înscrierii: 03/Noi/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:25 pm    Titlul subiectului:  

Domnule Dodo este exclus sa fie din cauza firewall-ului meu .. de ce pentru ca inainte de asta imi mergea .. am postat ceva nu mai stiu ce .. asta a fost cam pe la ora 8 parca din cite imi aduc eu aminte apoi pe la 5 dmineata cind am terminat am dat un restart ca aveam uptine 3 zile :) apoi dimiteaza nu am reusit sa mai intru pe site deloc nici de pe windows nici de pe linux ... am sunat la minunatul meu isp si nu mi-au zis nimic ... nu pot sa imi dau seama ce se intimpla ... apropo acum sint pe acelas pc doar ca folosesc un proxy ...
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Lun Oct 09, 2006 10:29 pm    Titlul subiectului:  

Chiar nu gasesc o explicatie logica in cazul asta :)
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Mar Oct 10, 2006 12:24 am    Titlul subiectului:  

si mie imi face asa cand folosesc link-urile directe catre posturi din pagina "search new posts" .. ca sa nu mai faca trebuie sa selectez link-ul cu imagine din "Last Post:" ...

o fi serverul prea ocupat :) sau exista niste redirectari care impreuna cu o protectie de X click-uri pe secunda .. dau eroarea asta.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Feedback PHPRomania
Pagina 1 din 1