Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Problema cu swap-ul pe Linux
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
w31rd0

Data înscrierii: 15/Mar/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Lun Apr 26, 2004 10:34 am    Titlul subiectului: Problema cu swap-ul pe Linux  

Buna,
Am dezvoltat o aplicatie in php5, ruleaza acuma pe php5rc1. Problema este ca pe acelasi calculator ruleaza 2 apache-uri, si cel pentru php5 manaca tot swap-ul.
Poate fi din cauza ca in sesiune se tine un obiect, creat la autentificare?
Informatiile nu sunt imense, ceva de genul, username, language, login_level, etc.
Poate fi de la cantitatea mare de informatie pe care o afiseaza cu ajutorul Smarty-ului?
Va multumesc,
Seba :roll:
Sus  
Emil

Data înscrierii: 16/Noi/2003
Locație: echo $REMOTE_ADDR

Trimis: Mar Apr 27, 2004 2:05 am    Titlul subiectului:  

nu pot sa ma pronunt asupra problemei tale , PHP5 inca este buggy (sincer nu m-am jucat suficient de mult cu noua versiune) insa PHP5 RC2 tocmai a fost lansat , vezi daca se comporta la fel .
Greetz.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1